Dünde aynı problemi yaşadım kamışa 75 gr kurşun takıp kıyıdan atmaya çalıştıgımda önüme düşüyor arada ileri gidiyor ama genelde gitmiyor ceyhun abi ilk başta porselen kırıktır dedi baktı birşey yok sonra misinaya baktım biraz pütür pütürdü sizce neden kaynaklanıyor ne yapmam gerekiyor
porselenleri birkez daha kontrol et derim yakınen..misinayı dediğin şekilde kamış o hale getirebilir.. makinanın kafası misina boşalırken kapanmıyorsa eğer..senin sorunun kamışla
Peki sorun nedirki özkan abi ağırlık yapmasın diye bilerek küçük takımı aldım yanıma 2 gündür sıkıntı yaşıyorum balıkta moralim bozuldu ama misina pütür pütür kamıştada birşey gözükmüyor makina ve misinadan şüphe ediyorum 100 gr kurşunu bile atamıyorum önüme düşüyor az kalsın çapari iğnesi enseme giriyordu
merhaba değerli kardeşim,aradığın sorunun cvbı buralarda bulunmaz,bu tarz sorunları kendin tecrübe edip aşmalısın. konu başlığın kamış sürekli takılıyor ileri atmıyor olduğuna göre sorunu kendinde aramalsın. misinan yüzüklerden geçerken kamışa dolanıyormu,makinenin teli bozukda atarken kapanıyormu,en uçdaki yüzüğün bir bölümü misinadan oyulmuşta atarken misina orayamı takılıyor,makaradaki misinanda ek varda misina boşalırken ekemi takılıyor gibilerinden bin tane senaryo üretmek mümkün burda sorunun cvbını sen bulmalısın rastgelsin :thumb:
Eğer makinedeki misinada sizin göremediğiniz bir düğüm varsa ki anlattığınız soruna bakılırsa öyle bir şey de olabilir. O zaman da bir atarsanız 2-3 defa atamazsınız. Eğer attıktan sonra makineden boşalması gereken misinada, kamış boyunca gerginlik de var ise kesin sardığınız misinada düğüm var demektir.