merhaba arkadaşlar; okuma 2.10 cm 5-25 atarlı kamışımın alttan 2. halkasının porseleni çıktı bunun nasıl yapıştrabilirim hangi yapıştırıcıyı kullanmalıyım konu hakkında yardım rica ederim.
bu işlerin ustası değilim ancak sık sık olta kıran birisi olduğum için çoğu kere bu tür işlerde japon yapıştıcısı ve epoksi kullanıldığına şahit oldum. Size yakın bir malzemeciye giderseniz 5 dakikada yaparlar. Ya da kamışı İstanbul'da Cengiz Balıkçılığa gönderin.
Herhangi bir av bayii yapar. Yaptıramazsanız Cengiz Balıkçılık'a yollayın garanti kapsamında ücretsiz tamirat yapıp adresinize gönderirler.
sa merhaba arkadaşım senden ricam epoksi ve çelik yapıştırıcı için kullanabileceğim ürün marka model verebilirmisin
acele yazmıştım merhaba .by best pplastik ve çelik yapıştırıcı küçük tüp olanı işininizi fazlası ile görür.karışım yapıp kullanın 24 saat bekletirseniz mükemmel yapışır ben ikiye bölünmüş spin kamışı yapıştırdım yeni gibi oldu kolaygelsin
yanlış okumuşum... halkası çıktı ise yerinin ustu ne koyup üzerine biraz bası uygulamak yeter. bu halde tutmuyorsa hiç uğraşma o parçayı 1 lt ye bulabilirsin. rastgele...
bu 404 ün mavi ve sarı olmak üzere macun şeklinde olanı var ikisi birbirine karıştırılıp kullanılıyor, ben ondan kullanıyorum işlemi iyi yaparsanız 24 saatte yapışan parçayı kullanmazsanız sapasağlam oluyor, diğer yapıştırıcılar deniz suyundan, sıcaklıktan dolayı ve en önemlisi de esneme payları olmadığından dolayı randımanlı olmuyor.