Merhaba Arkadaşlar uzun zamandır yapmayı düşündüğüm Kamiş Sehbasını gerekli Malzemeleri Tetarik ettikden sonra sonunda bitirdim ve sizlerin huzuruna sunuyorum. *************** BUDA VİDEO ÇEKİMİ**************** http://www.youtube.com/watch?v=IhBYppOM1vA
elinize sağlık. gayet kullanışlı ve profesyonele akın olmuş. nacizane önerim . motorsuz taraftaki üçken tahta kıskacın. ovalleştirilmesi yönünde. ikinci seçenekse üçken kısmın kamışa temas eden kısımlarını yağlayarak kullanın . yada o üçken kısmın kamışa temas eden yerlerine ince kesilmiş halıflex parçası yapıştırırsanız kamışla tahtanız arasında yumuşak bir temas olur.
Teşekkür ederim sağolun aslında diğer tarafa tekerlek koymayı dusunuyorum fakat bızım buralarda ıstedıgım turden tekerlek bulamadım acıkcası bı ara karakoye gıdıp bakıcam kucuk uygun bı tekerlek.. Teşekkür ederim sağolun.. Teşekkür ederim sağolun hıc dikkat etmemiştim orda aslında televızyon kutusu var.. Teşekkür ederim sağolun elimden geldiği kadarı ile yardımcı olmaya calısırım..
bu ne abi ya, vallahi helal olsun. mersindeysen hemen kamışları gönderiyorum, 2 tane kırık, bitanede çatlaklı var