turna için kullandığım karbon kamışımın ucu kırıldı tamir edilirmi acaba ? Ankarada tamir ettireceğim bir yer bilen varsa mesajlarını bekliyorum.Eğer tamir olmazsa ucunu koparıp (en sondaki kısım kırılmıştı) kullansam olumu acaba.
En uçta ki misina halkasının olduğu çubuğun en uç kısmından kırılmışsa sorun yoktur. Kırılan uç parçadaki misina halkasını ateşe tutarak çıkar. Kırılan uçu bıçak yardımıyla kazı ve o halkanın kolayca girebileceği inceliğe getir. Sonrada japon yapıştırıcıyle yapıştır. Teleskopik kamışsa sorun yokda, parçalıysa, yapıştırırken hizalamaya özen göstermelisin. Teleskopikse ve en uç halkanın ortalarından veya dibinden kırılmışsa, malzemecilerde silikon dolgu uçlar bulunur. 1 veya 2 liradır. Kendinde yapabilirsin.
Tevfik ağbeyim bilgi vermiş ama eklemek istiyorum. Turna için kullanıyorum demişsin. At çek yapıyorsan eğer, dolgu uç kullanmanı tavsiye etmiyorum esnemez dolgu uç
Yardımlarınız ve ilginiz için çok sağolun bugün avi rahatlattı. bayiye teslim ettim yarına olur dedi, sorun çıkmaz diyede ben
Geçmiş olsun gökhan benimde yeni aldığım kamışım, turnada en ucundan kırıldı. Ben direk aldığım okyanus marine'i aradım sağolsunlar ucunu gönderiyorlar. Tevfik abinin bahsettiği teknikle tarif etti bakalım ben kendim yapmaya çalışacağım. Yapamazsam şu senin yeride yaptıralım benimkinide.
Talhacım çok sağolasın. Maalesef döndüm Ankara'ya. İstanbul'dan parçayı bekliyorum telefonda çok basit dediler ama yapamazsam gökhan bir adres verdi oraya götüreceğim. Düşünmen yeter kardeşim teşekkürler. Aralıkta askerlik var, gitmeden memlekette dahil 10-15 gün av için tura çıkıcam. Bu sefer kısmet olmadı ama kasım gibi Sakarya'da bir kaç avlak deneyelim birlikte...