Selamlar, Yeni bir kamış almayı düşünüyorum, hedef balıklarım şu an için istavrit ve izmarit yani ufak balıklar, daha büyükleri için zamanım olduğunu düşünüyorum. Şu anki tecrübe düzeyime baktığımda surf kamışlar bana daha usta işi gibi geliyor. Bu açıdan bakarsak hassasiyeti iyi, orta kalitede belirttiğim balıkların avında kullanabileceğim kamış tavsiyelerinize ihtiyacım var. İnternetten araştırdım ama ne kadar fazla alternatifi değerlendirdiysem o kadar çok kafam karıştı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,
abi bütçenide belirtirsen sana daha iyi yardımcı olurlar banada tavsiye edilen surf kamışlar bunlar . http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-C-2282392&ID1=&ID2= http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-C-2348420
abicim hiç fazla para wermeye gerek yok.15 liraya al bitane lineaeffe nin planet modelini hersey tutarsın...
Özcan Bey selam. emin olun surf kamış usta işi diye bir şey gerçek değildir. ha 3.30 ha 4. metre, 3-5 atışta alışırsınız. bu tip ön yargılar bizi korkutuyor, ilerlememizi engelliyor, ilk duyduğumda ben de sizin gibi çekinmiştim ama hata ettiğimi anladım şöyle bir fark var aslen; fiber kamış, karbon kamış. karbon kamışları sağa sola vurmayacaksınız pek, çizmeyeceksiniz ki kırılmasın atışlarda. yani hafif ama narindirler... yıldırımlı havada kullanmayacaksınız, az da olsa paratoner olma riski vardır. surf kamışa geçerken imkanınız varsa en alt kaliteyle başlamayın, şöyle 150 lira civarı orta halli bir surf kamış alın derim ben. biraz da kaliteli ve paslanmaya, halka düşmesine falan dayanıklı olsun. sevgiler...
Aslinda oyster cast gozume batiyor uzun zamandir yorumlarda bayagi iyi bu kamis icin ama kullanabilir miyim diye tereddutlerim var? Dedigin gibi uzerine gitmek lazim birazda yoksa oldugumuz yerde sayacagiz
neden kullanmayasın savurup atıyorsun işte oltayı, hepsinde aynı şey. metresinin uzun gelmesini de 2-3 günde aşarsın kesinlikle... 100 liradan az para harcamak istiyorsan oyster başlangıç için fena olmaz. çapari avında falan en az 15-20 kere kullandım emaneten, sapı biraz kısa geldi elime ama onun dışında pek bir problemini görmedim. arkadaş kamışa iyi bakan birisi, o yüzden paslanma vs yoktu ama o konuda garanti veremem, bil fiil kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar.