Merhaba arkadaşlar, 3,60 cm boyunda, maksimum 380 gr ağırlığında, surf özelliği, olan kamış tavsilerinize ihtiyacım var. Aksiyon olarak 150-200 atarlı olursa benim için uygundur. Bu özelliklerde kamış kullanan, tecrübesi olan arkadaşlardan marka ve model hususunda destek bekliyorum.
oncelıkle slm.yıllarca kullanmak ıstıyosan tek bı kamıs tanırım bulabılırsen tabı.SHIMONO CARBO MASTER 3,30 100,200 ATAR.2 ADET VAR BENDE 4YILDIR TIK YOK IKISINDEDE VERDIGIM PARALAR SONUNA KADAR HELAL OLSUN.BIRDE LINEAEFFE OYSTER CAST 4,20 KAMISIM VAR AMA BU KAMISLAR GIBI ATAMIYORUM LINEAYLA OKADAR SOLIYIM YANI.INSALLAH BULURSUN VE GERCEKTEN BULURSAN KESINLIKLE VE KESINLIKLE AL
sevgili Ersin, değerli yorum ve fikirlerin için teşekkürler, Lakin forum içinde büyük harf kullanımı öfke,şiddet anlamları doğurduğundan bundan sonraki mesajlarında küçük harf kullanmanı rica edeceğim, anlayışın için teşekkür eder,keyifli paylaşımlar dilerim,
Sevgili Ersin, shimono carb o master 3,00 3,30 3,50 değişik atarlarda 3 adet bende de var, beklemeli avlar için , tabiki güzel kamışlar, sağlamlığı, ele oturması, ve aksiyonu konusunda bende tek geçerim, kıyıdan ( boğazdan bahsetmiyorum) 50-70 gram kurşunla çapari ile avda tek bir istavritte bile sana bir karagöz vuruşu alıyormuşsun hissini verebilen kamışlardır Ama Cüneyt abi surf özelliği olan kamışlar için tavsiye istemiş,
Arkadaşlar, ilginiz için teşekkür ederim. Surf kamıştan kastım özellikle ince ve uzun saplı kamışlar. Yoksa piyasada ince ve uzunsaplı olupta surf ile alakası olmayan bir yığın kamış var. Nede olsa 3,60 cm surf için biraz kısa kalıyor. Aslında bana 140 gr kurşunu korkmadan rahatlıkla atabileceğim, hafif, ince ve uzun saplı, orta veya üst segment bir kamış gerekiyor.