Kamış Tavsiyesi

Konu, 'Kamışlar' kısmında proarm tarafından paylaşıldı.

1. proarm

proarm Armağan

Merhaba Arkadaşlar, Aranıza yeni katılıyorum üye olmayarak çok zamandır arkadaşların yorumlara takip ediyordum ilk defa bende bir konuda fikrinizi almak istedim.

Boğazda İstavrit avında kullandığım Lineaeffe sprit surf 420 kamış ve okuma travertine 65 makine takımım var genelde 50 lik kurşunla çapari kullanıyorum.

Kendime yeni bir takım almak istiyorum yine boğazda kullanmak üzere fakat sprit surf 420 nin kapalı boyu çok fazla uzun taşırken çok zorluk çekiyorum. boyu daha kısa ve yine karbon olacak şekilde hafif ve hassaslığı çok iyi olan kamışa ihtiyacım. Ayrıca alacağım kamışa göre bir yeni makine almak istiyorum. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler.
    Linkteki kamış ı geçen gün karaköyde bir firmada gördüm,
    http://www.avmarketi.com/asp/product/13711/Oskar-Cougar-100-Carbon-Kamis-3-60-M-Mantar-Sap
    markaya pek bilemediğim için karar veremedim.

2. furunotr

furunotr Haluk

50 gram atıyor iseniz pekala bu kamış atabilir; tabi hasasiyeti ve dengesini bilemem ancak alınıp denenebilecek kadar makul bir fiyatı var; yalnız bu kamış surf değil; teleskobik... Ve elbet surf kamışlarda bu kadar kısa boy bulmak pek mümkün değil; ancak DAM idi sanıyorum kısa bir surf kamışı vardı ama ağırca bir kamış idi ve atarı fazlaca olduğunudan 50 gramı randımanlı bir şekilde atmayabilir...