Merhaba En son aldığım Okuma Revenger Telesurf kamışımı otobüste unuttuktan sonra yeni bir kamış arayışına girdim. Çok tecrübeli değilim bu yüzden sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var. Kamıştan beklentilerim şunlar 3 Parçalı 200 gr kurşunu zorlanmadan atabilecek Süper olmasada iyi bir erimi olacak Bütçem 200-350tl Araştırarak bulduğum modeller Lineaffe fury caster 100-220g Okuma trio rex 3 parça Okuma Salina İlk hedef rapala ama çapari ve yemli avlarda da kullanmak istiyorum. Boğazda Şemsipaşa da avlanmaktayım.
Yeni aldım okuma salina 3... 100-200gr atarı var 4.20cm 3 parça.... kullanıcı yorumları gayet olumlu...
Okuma Salina 3 parçalı 4.20 100-200gr atarlı kamışı bende kullanıyorum çokta memnunum tavsiye ederim, yine böyle bir kamış almak istesem kesinlikle yine aynısını alırdım. ( 100gr - 125gr kurşun kullanıyorum. ) Kendimce gerekli atış mesafesine ulaşabiliyorum ve sağır bir kamış değil. Hissettirmesi güzel.
trio rex 3 parcalı vardı bende ben kullanmadıgım için sattım 2 sefer kullandım 230 gramlarda filan erimi harikadır merada kullanan çok oldukcada yakısıklı bir kamış ve agır kursun için biçilmiş kaftan korkunuz olmasın o fiyata alınacak en iyi kamıstır bir üstü makariadır