Arkadaşlar ben aranıza yeni katılan bir amatörüm. Balık av malzemeleri satan bir dükkanda 20 milyona bir kamış gördüm. Hemde herşeyiyle beraber. Gördüğüm kadarıyla adam gibi kamış takımları 200 250 milyondan aşşağı değil fakat ben çok amatörüm ve izmir kordon a gidip ufak balık tutmaya calısacağım ne tavsiye edersiniz ne alayım bu 20 milyonluk işimi görürmü. görürse özellikleri ne olmalı misinanın kalınlıgı vb. saygılar
Görür tabi niye görmesin sen bi 20ytl lik kamışla başla elin alışsın atmaya sararsa bu iş profesyonel bişey alırsın işi öğrenmeden kamışa makineye çok para yatırmana gerek yok ufak tefek şeyler peşindeysen makineye 0.30 0.35 misina sardırsan işini görür.
çok teşekkür ederim yarına şu 20 milyonluk kamışların 6-7 metre uzunlugunda olanlardan bulup 0.30 misina sardırıyorum ve rasgele. o zaman
Bostanlı vapur iskelesinden Üçkuyular vapur iskelesine uzanan hattın batısında (karşıyaka, bostanlı, bayraklı, alsancak, konak, güzelyalı ) balık tutmak yasaktır arkadaşım, nedenide körfezdeki balıkların çok fazla ağırmetal içermesi, tabiiki iskelenin batısı pis, doğusu temiz mi? hayır!! ama yasak, tutan yok mu? çoooooooookkk... ama sen inciraltına git istersen Takımın fiyatına takılma, benim de makara ve kamışım set olarak 20 ytl lik, çok güzel av yapıyo, önemli olan ucuna taktığın takımlar... Rastgele...