1.20 lik kamış bazı düzenekleri atmak için kısa kalabilir, yinede hiç olmamasından daha iyidir. Tekneden veya iskele gibi yerlerden, ilişkensiz taşlardan kullaıma daha uygundur.
bugünlerde o kamışla tarabya civarından, araya karışan kraçaları iade etmek kaydıyla, çok güzel hamsi avlayabilirsiniz.
atış yapılabilir ama çok yakına düşer tehlikelide olabilir..iskelenin en ucundan deneyebilirsin..ben bazen iskelede hiç sallamadan oltanın ucundan direk bırakıyorum misinayı dibe ve bekliyorum bu şekilde iki tane naylon balığı (taşucunda yerel adı bu heralde) tutmuştum..buda resimleri
bence 1.2 lik kamışla kıyıdan hiçbirşey olmaz, en fazla teknede faydası olur. ha birde şunu merak ettim doğrusu, kamış 1.2 ise makinesi nasıl birşey ?
kamış.1.2 m boyunda ama nasıl bir kamış.daiwa nın o boyda 1*10 gr atarlı spin kamışı var.o boyda bot kamışlarıda var. sizin bahsetitigniz spin kamışsa gögsünüze kadar suya girip avlanmanız gereken durumlarda kullanabilirisniz. yada boy kamışı olarak tekneden iskeleden sarkıtıp kullanabilirsiniz. ama bunların dışında kullanım alanlarında denerseniz yaratıcılığınızı zorlayıp teknikler gelistirmeniz gerekebilir.bunula istavsite çaparı atamazsinız zira caparının boyun kamışınızdan uzun olacagı için. kolunuzu başınızın üzerinde tutup atış yapmanız zor olur..