değerli site üyeleri siteye daha yeni üye oldum...üye olmadanda sitenizi takip etmekteydim yaklaşık 1 haftadır kamış ve makina bakıyorum...birçok yerden birçok şey okudum ama kafamda hala bazı soru işaretleri var...1 makina ve 1 kamış buldum...sizinde değerli fikirlerinizi almak istiyorum...yardımcı olursanız çok sevinirim...düşünceleriniz benim için gerçekten önemli... ben saroz da ve marmarada mırmır,çipura ve levrek avına gitmekteyim.gösterdiğim kamış ve makina sizce nasıl uygunmu...yorumlarınız bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.... http://www.balikmarketim.com/pinfo.asp?pid=5663 http://www.balikmarketim.com/pinfo.asp?pid=2218
iyi gunler ibrahim bey kıyıdan atacaksınız sanırım kıyıdan atmak için fazla uygun degil surf kamış ve makina tercih edin derim daha uzağa atma olasılıgı saglar parça sayısı az oldu için . biraz fiyatlar artacaktır yalnız kıyı balıkcılıgı için guzel bir set olacaktır . REMIXON-TERMINATOR-SURF-KAMIS-100-200G-420CM uc parca ince oldugu için hissetmek kolay olacaktır ve REMIXON MAGNUM SURF MAKINA yı inceleyin derim memnun kalacagınıza eminim saygılar
ali bey kusura bakmayın geç cevap veriyorumda iş güç anca...bilginiz için çok teşekkür ederim tavsiye ettiğiniz makinayla kamışa baktım ama biraz tuzlu geldiler ben yaklaşık ikisine 100 tl lik bir bütçe ayırmayı düşünüyordum...benim hatam ilk msjımda belirtmedim... evet kıyıdan avlanıyorum hep sarozda daha denize açılmak nasip olmadı.... eğer remixon markasını tavsiye ediyorsanız ben bütçeme göre o marka üzerinde yoğunlaşayım.. tekrar çok çok tşk ederim kib.saygılar
bakın her markananın iyi ve kötu makarasa kamışı misinası vb magzemesi vardır . remıxonunda iyi ve kötu malları var tavsiye ettigim makina kamışları var ama hiç alma boşuna diyecegim urunleride var için de onun için butun markalara bakın remıxson setıcısıyım ben ama sizin memnuniyetiniz daha önemli onun için butun markalara avmarketi . com dan bakın biz yine yardımcı oluruz begendiniz urunlerde iş görur görmez diye bilgi veririz iyi gunler
anladım ali bey önerileriniz için çok teşekkür ederim.ben avmarketine hiç bakmamıştım bide ordan araştırayım.tekrar tşkler.