Kamış ve makina tavsiyesi

Konu, 'Kamışlar' kısmında Metfox tarafından paylaşıldı.

1. Metfox

Metfox Arda

Bende daha ileri seviye bir takım toplamaya karar verdim ve alacağım kamış ve makinayı seçtim sizde bir yorum yaparsanız kafamda kalan soru işaretleri kalkacak :

LINEAEFFE S-FLEX 4208 SURF KAMIŞ 15KG 4.20 250gr atar

SHIMANO ALIVIO 6000 FA MAKİNE

Ürün Özellikleri

60'lık ortaboy makine. 4.9/1 devir oranı. Bir sarımda 90 cm misina sarımı. 0,35 mm misinadan 240 metre sarım. 2 bilyeli. XT7 Karbon Grafit Gövde. Önden kalamalı. 590 gram ağırlık.
    4,6:1 devir oranını 5.2:1’e geliştiren ve şık bir şekilde yeniden tasarlanan arka gövde koruyucu plakasıyla,satış grafiği yüksek bu makinenin yeni artıları,etiket fiyatının bir hayli düşük olduğunu düşündürüyor Shimano’nu P3 ürün grubunda ucuz fiyat,düşük kalite anlamına gelmez. Fiyatı uygun olan bu makine size size yıllarca güvenilir şekilde hizmet edecektir.

TEKNİK ÖZELLİKLER

Süper fren sistemi II

Dinamik Balans

Duraliminyum Makara

Değişken Vargel Hızı

XT7 Karbon Grafit Gövde

Güçlü Misina Kılavuz Mekiği

Ergonomik Tutamak

2. albayrak1616

albayrak1616 SERKAN

Bende aynı makinayı düsünüyorum buradaki yorumlara göre karar verecegim benim aslı öğrenmek istediğim kullanan arkadaslar varsa bu makina uzun ömürlü ve güçlü bir makinamıdır??

3. furunotr

furunotr Haluk

Kullanmadım ancak Shimano'nun giriş seviyesi makinalarındandır; şöyle bir kıyaslama yapılabilir; Shimano'nun 2 bilyalı herhangibir makinası piyasa makinalarının 5-6 hatta daha fazla bilyalı olanına eşdeğer ya da daha üstündür...

4. rasgelebalık

rasgelebalık Kamil ŞEKER

Favori Kamış:
    Olympus dream cast 4 mt
    Favori Makine:
    Penn ss5500
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Gerçekten güzel bir seçim.Güle güle kullanın.Shiamano makina aldığınıza göre kamışınıda tavsiye ederim.Alivio 4,20-200 gr tavsiye ederim.

5. Angel

Angel Deli Kız

Favori Kamış:
    LINEAEFFE
    Favori Makine:
    Shimano
    Kamış tercihiniz gayet uygun ve surf bir kamış, ancak bahsi geçen makina için aynı şeyi söyleyemem, zira öncelikle surf değil ve o kamışın yanında yetersiz bir seviyede kalır. Aynı ederlere yakın Ebay aracılığı ile daha üst seviyede makina alabilirsiniz. Örneğin bu linkteki shimano ( http://cgi.ebay.com/Shimano-Titanos...emQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item5884c68968 )makinayı ve kargo dahil 109 $...

Son düzenleme: 11 Aralık 2009
  6. uzun_ahmet

uzun_ahmet Ahmet

Kamış süper,
    makina süper,
    Aldıysanız güle güle kullanın..

7. furunotr

furunotr Haluk

Elbette yurtdışından çok daha ucuza malzeme getirttirilebilir; ama özellikle makina ve kamışı ben bu şekilde gelmesini tercih etmem; öncelikle paraşı peşin ödüyorsunuz güven sorunu var; sonrasında kargolama ve gümrüklerdeki problemler; en önemlisi de garanti problemi ve parça temini...

Tamam ülkemizde daha yüksek fiyata temin edebiliyoruz ama garanti ve parça temini çok önemli bence...