Herkese merhaba. Bu sevdaya yeni gönül verenlerdenim. Daha önceleri balığa çıktığım oltanın emekli olma yaşı geldiğini düşünürek yeni bir kamış ve makine almayı düşünüyorum.Kamış ve makine konusunda tecrübem olmadığı için sizlerdin yardımını bekliyorum.Genelde avlandığım yerler ise karaköy civarları fakat alacağım olta ile aynı zamanda nehirde de avlanmayı düşünüyorum.Bütçe olarak 50 tl ile işin içinden çıkmayı planlıyorum.Bu yüzden çok da iyi bi olta beklemiyorum.(İhtiyacımı karşılayacak kadar) Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
50 tl bütçem var, bu bütçeyle alabileceğimin en iyisi şeklinde tavsiye isteseydin keşke (çok da iyi bi olta beklemiyorum) diyerek ustaların çok değerli tavsiyelerini küstürürsün ona göre...
http://urun.gittigidiyor.com/DISCOVERY-039-DEN-OLTA-TAKIMI_W0QQidZZ30234575 bu linkteki ürünü tavsiye ederim.. ben bununla başladım balıkçılığa.. fiyatına göre gayet uygun ve çok hızlı kargolanıyor 48 tl ama 6-7 lira kadar bir kargo ücreti ödüyorsun.. ama açıkçası makinesi biraz kötü. gerçi anladığım kadarıyla aşırı kalite aramıyorsun..herşeyi güzelde kalamayı çok iyi ayarlıyamıyorsun..
50 tl ye cok vasat bı ürün alırsın tahmınımce.Bunun yerine forumdan veya baska sitelerden arastırıp ikinci el bildik bi kamış almanı önerırım.
çok da iyi bir olta beklemiyorum derken yani 50 tl ye iyi bir olta alınamayacağını bildiğim için söylemiştim.Tabikide 50 tlye olabilceğinin en iyisini olmasını isterim.