kamis yardim

Konu, 'Kamışlar' kısmında lojmania tarafından paylaşıldı.

1. lojmania

lojmania ahmet

Oncelikle herkese merhaba.Ben amerikada okuyan bir ogrenciyim ve babam benden kendisine uc metre boyunda bir kamis almami istedi ve benim bu konu hakkinda maalesef hic bir bilgim yok.Yardimci olabiliecegini umarak size bildigim bilgileri aktarayim.Babam kiyidan oltanin firlatilip ve sonradan beklenildigi sekilde balik tutuyor.Sanirim bu tarza ingilizcede spinning deniyor.Tuttugu baliklar ise genelde levrek,kefal ve palamut tarzi baliklar.Bunun icin hangi markanin hangi kamisini alabilirim.Fiyat araligim ise 100-200 dolar arasi.Kamisi ebay ya da amazondan alabilecegimi de goz onunde bulundurup yardimci olabilirseniz sevinirim.

2. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Hoşgeldiniz. Keyifli paylaşımlar diliyorum.

Ülkemizde de artık bir çok kamış ve makine çeşidi rahatlıkla bulunabiliyor. Yine de arkadaşlarımız alternatifler için size yardımcı olacaklardır.

3. T-una

T-una TUNA

Favori Kamış:
    Shimano Hyperloop AX Surf TE 420.150
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 5500 XSB
    Kamışlara baktım yardımcı olabilmek için ama Shimano North America ürünleri Avrupadakinden gerçekten çork farklıymış. Ama sürekli alış veriş edenler var yardımcı olacaklardır.

Bizede makine getirsen ne güzel olur :) Şöyle Citica E felan istiyor canım :D