merhaba arkadaşlar .sizden yardım istiyorum aradığım kamış Bass Pro Shops® Bionic Blade™ Spinning Rods 2.10cm M kamışı arıyorum ankarada bulamadım özellikle istanbul yada izmirli arkadaşlardan yardım istiyorum balık avı malzemeleri satan arkadaşları varsa bulurlarsa bana haber verirlerse sevinirim
Sanırım Türkiye'De zor bulursun.. Bass Pro Shops, ABD'de bir balık malzemesi satan zincirin ta kendisi.. Bu marketler dışında bulmak zor.. Yan, Carrefour marka detrejanı Carrefour dışında nerden alabilirim gibi bir soru.. Bu nedenle, internetten almaktan başka bir yolunuz yok gibi görünüyor.. Piyasada muadil kamışlar mevcut.. Onlara gözatmayı deneyebilirsiniz.. Bu kamış, fiyat/perfomans oranı iyi bir kamış olarak bilinir, fakat maalesef sadece BassPro'da satılır.. Adam halinden memnun, yılda 75 milyon müşterisi oluyormuş ortalama, ne diye uğraşsın ki?
Selam bu kamış ankara piyasasında her zaman satılan bi kamıştır ben bu kamışı ankaradan aldım ellerinde 2.10 cm kalmamış bu sezon gelmez diyorlar 1.98 cm var satılıyor ama benim elim 2.10 a alıştı o yüzden
Taklit olabilir.. Ama BassPro isteyen herkese satar.. Oradan alır, ucuz yoldan getirtir (ki yolları çok).. Burada size satar.. Basspro'da satışı 79 Dolar.. Ona göre hesaplayabilirsiniz..
abicim ben sana nasıl gelir kaç lira diye sormuyorum istanbul yada izmirde getiren var mı diye soruyorum bi çare bulacaksan yaz bende biliyorum internetten getirmeyi ama problem çıkıyor bassprodan yoksa cabelas tan olsa 2 günde elimde oradan siperiş devamlı getirtiyorum sen fiatından bahsediyosun sayın abicim
Hüseyin Abi, bende sana hengi yoldan temin edildiğini söylüyorum.. Bu yolar çürük yollar olduğu için, kapanması, tıkanması her zaman mümkündür.. Kaçak vs. gelebilir. Orada bir yakını vardır. Gümrükte bir adamı vardır, emekli olur.. Eğer Lineaffee, Shimano, Daiwa gibi, partiler vs. halinde ithal eden bir ithalatçısı olsa, sorun değil pek. Ama yok, zira bu ürün adamın kendi mağazası için ürettiği bir ürün.. Bunu almanın garantili en kolay yolu, yurtdışından bir tanıdık bulmaktır.. Gelip gitmesi gerekmiyor, oradan alıp kargoya, bu işi yapan bir kargoya vermesi yeterli.. Kargo masrafıda genelde bir hayli uygun fiyatlı olur..
mrb arkadaşlar sohbetinize göz gezdirdim. ben şuan ef&fe adventure kullanmaktayım ve gerçekten çok memnunum.fiyat olarak biraz pahalı olabilir ama gerçekten harika onunla balık yakalamak ve oltanıza güven duymak.herkese ii avlar