Kamışa Vernik İşlemi Yapılır Mı?

Konu, 'Kamışlar' kısmında 42627 tarafından paylaşıldı.

1. 42627

42627

Favori Kamış:
    Mıtchell Prıvılege 4.20 Cm Surf Casting
    Favori Makine:
    Okuma Tiro 55 s
    En İyi Avı:
    Levrek 1,70 Kg
    Selamlar arkadaşlar dün kayalıklı bir bölgede surf kamış ile atış yapmak zorunda kaldım, yapmaz olaydım. Kayalıklara dayadım kamışı ve hali ile kamışın üzerinde çok çizik oluştu. Birde üstüne rüzgar geldi ve devrildi, daha beter çizikler oluştu. İnce zımpara ile vernikleme işlemi mümkün müdür? Nasıl bir vernik kullanmam gerekiyor? Saygılarımla...

Son düzenleme: 21 Nisan 2013
  2. korayandroid

korayandroid Koray

Türkçeyi biraz daha düzgün kullanırsanız sevinirim.Kali, eber, çook, bi, Gerekiyor (büyük harf) ne oluyor ? Biraz özen gösterirseniz daha çok ciddiye alınırsınız.

3. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri

bende bu tavrı anlamıyorum, Kali, eber çook bi Gerekiyor ne demek ?.

4. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Kamışa zımpara yapmak bence sağlıklı olmaz.. onun yerine ince uçlu bir fırça ile çiziklere rötuş yapmak daha mantıklı.. tabi umarım kamış düştüğü anda ucu zarar görmemiştir..

5. korayandroid

korayandroid Koray

Anlamak için 3 kere okudum. Acaba arkadaş Adanalı olduğu için o yöreye has bir kelime mi acaba diye düşündüm.Google'dan baktım.Yazım hatası olduğu kanaatine vardım.Anlamak için vakit kaybettim.Soru sorduğun tarafı uğraştırmamak gerekir.Sorular açık ve net olmalıdır ki karşı taraf anlayıp cevap verebilsin.Hukuk okuyor sanırım arkadaş yarın birgün yazışmalar yapacaklar.Biraz daha dikkatli olunmalı.Sakın bize bozulma ve gücenme.Yazdığını okursan hak vereceksin.:)

6. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    kali ile -HALİYLE ,eber-BETER, diye anladım şive böylemidir acaba adanamızda,adanalı arkadaşlar açıklar sanırım da ''Kali, eber çook bi Gerekiyor (büyük harf) ne oluyor ?'' cümlesinden bişey anlamadım vallahi:)

7. korayandroid

korayandroid Koray

Hatalı yazılan kelimeleri ard arda sıraladım. Gerekiyor kelimesi cümle başında değil sonunda olduğu halde büyük harfle yazılmış.Küçük harf olması lazım.Türkçe öğretmeni değiliz,kimseyi de sınava tabi tutmadık burada.Ama bir Hukuk öğrencisine yakıştıramadım bu durumu.Yazma ihtiyacı hissettim.Bizde öğrenciydik.Mezun olduk.Hatta eğitimim,öğrenciliğim devam etmekte.Tekrar ediyorum kimse gücenmesin.Gerçekten anlamak için tekrar tekrar okudum.Özensizce yazıldığına kanaat getirdim.

8. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Dil anlatım diye bir ders var(türkçe dersinin,türk kısmından dolayı olsa gerekki ismini beğenmemişler birileri ,bu gazulet terimi uydurmuşlar) .Bu dersten kaldınmı diplomanıda alamıyorsun.Üniversitedede durum aynı,mühendislik diplomasını alacaksan,dil anlatım dersindende geçer not aldın,almadın yandın.Ciddiye almış büyükler bu konuyu yani.
    Veli toplantısına katılırım hersene bizim oğlanın okulda,bir tane düzgün diksiyonlu türkçe hocası bulsam dişimi kıracam,bunlar bizim çocuğun dilinide bozar deyip ,sinirlenip çıkıyorum her toplantıdan.
    Neresinden tutsan elinde kalacak bir sistemle,üniversite mezunu yarıcahil bir sürü birey yetiştiriyoruz malesef.
    Liseyi bitirdiğinde,konuştuğu anlaşılır,iki paragraf doğru yazabilen,maddenin üç halini bilecek kadar kimya,watt la voltu karıştırmayacak kadar fizik,trigonometrideki sinusla burundaki sinüsü ayırd edecek biyoloji ve matematik bilgisi verip,üç beş il ismi,birkaç göl öğretsek yeterde artar bile ama...

9. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Bu kadar AKİL İNSAN'ın..! :eek: bir arada, hele burada denk gelmesi bizim için büyük bir ŞANS..! ;) kıymetini bilmemizde fayda var sanıyorum...! :thumb:

10. 42627

42627

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Tiro 55 s
    En İyi Avı:
    Levrek 1,70 Kg
    Sadece tek bir soru sordum yalnızca tek bir soru. Yukarıda az çok derdimin ne olduğu bellidir. Bulunduğum üniversitedeki F klavyede on parmak yazma eğitiminden dolayı yazarken yazım hataları oluşmuş. Bu klavye on parmak ile yazmak zor biraz en azından ilk etap olduğu için zorlanıyorum. Eğer araştırır iseniz bakmadan yazmanın şart olduğunu görürsünüz o yüzden hatalarımdan dolayı hepinizden özür dilerim. Doğrudur hepiniz haklısınız... Cevap filanda vermesin kimse. Hepinizden Allah razı olsun.. Selametle... Hani ayıptır biraz düşünerek sorgulayarak konuşmak söz söylemek gerekir. Hele bir öğrenin yav bu niye böyle yazmış?

11. 42627

42627

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Tiro 55 s
    En İyi Avı:
    Levrek 1,70 Kg
    Sende şuraya adını soyadını yaşını kan grubunu bi katta ne olduğunu bilelim ona göre hitap edelim. Sanırım bunlar sitenin kurallarıydı?

12. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Erhan bey,varsa bu konuda söyleyecek sözünüz buyrun.Balıkmı bu denk gelecek,akil makil nereye gider bu lafın sonu...Kast ettiğiniz bensem, belirtiniz,ortaya konuşmayın lütfen.

13. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Bende nacizane bu konuda anca bu kadar yazabildim, sözümü söyleyebildim anlayan anlamıştır sanırım... Hayatta her denk gelme, sadece balık için değildir.! arkadaşlar..! dostluklar..! vs vs için kullanılır sanırım..! neden sadece balığa indirgediniz anlayamadım...! idk akil bazılarının bazılarından aklen üstünlüğünü ifade için kullanıldığını sanıyorum, bilhassa günümüzde. Sizin yazdığınız saçmalıklar nereye gider acaba..!? bakın buraya kadar geldi bizide getirdi...! arkadaşın sorusuna dalga geçer gibi konuşacağınıza güzel güzel cevap verseydiniz bu durum buraya kadar gelmezdi sanırım...!
    Bilmem farkındamısınız isim belirtmedim...! ortaya konuştuğumu siz kendiniz söylüyorsunuz...! size iyi günler dilerim, sağlıcakla kalın...!

14. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Şimdi farkettim, bu soruya tek cevap veren benim sanırım idk

15. 42627

42627

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Tiro 55 s
    En İyi Avı:
    Levrek 1,70 Kg
    Malesef Berkan abi.. Bende ufak bi araştırma yaptım seninde belirttiğin gibi ince bir fırça ile parlak verniği hafif tiner ile karıştırarak ufak rutuşlar yapmayı düşünüyorum. Bakalım sonuç nasıl olacak.

16. korayandroid

korayandroid Koray

Ne olursa olsun yazdıktan sonra yazdığınızı okursanız görürsünüz hatalarınızı.Biz en azından öyle yapıyoruz!

17. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Şimdi ,sizin derdiniz arkadaşın sorusuna verdiğim cevapmı(ki ben her iki yorumumdada onu eleştiren korayandroid le muhattap oldum,genç yakup kardeşimize bir sözüm olmadı)dır ,yoksa genelde yaptığım eleştiriye(türkçe konusu) midir onu bir açıklığa kavuşturmak gerek.
    Saçmalık,ancak sizin cümleleriniz için söz konusu olabilir.Okuduklarını anlamaktan aciz,kullandığı kelimenin anlamını bilmeyen ,iki kişi konuşurken araya giren üçüncü olmaya hevesli bir şahsın sözlerinin benim nazarımda kıymeti yoktur.Günlük haberleri kopyalayıp yapıştırarak,you tube videolarını konu diye sunmaya devam ediniz lütfen...

18. 42627

42627

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Tiro 55 s
    En İyi Avı:
    Levrek 1,70 Kg
    Erhan abi boşver.. Belki o abide sinirli anına denk gelmiştir. O da yanlış anlamış olabilir ben ufak bi soru sordum sadece yani ne gerek var kalplerimiz kırılsın bu kadar uzatılsın kardeş yazıma dikkat deseydiniz bende gerekli açıklamaları yapardım ve hep birlikte sorunlarımıza çözüm arardık. Evet hukuk 1.sınıfı okuyorum fakat bize öğretilen tek şey " önce karşımızdakini anlayalım " düşüncesi idi. Anlayan abilerim oldu anlamayan abilerim oldu önemli değil sıkıntı yapmamak gerekir ama keşke durum bu şekilde olmasaydı. Durulması gereken nokta sorunlarımız olsaydı. Hayırlısı olsun ne diyeyim..

19. korayandroid

korayandroid Koray

Adım,yaşım sizi ilgilendirmez.Adım zaten belli.Canım isteseydi zaten yazardım yaşımı.Ha çok merak ettiysen yaşça senden büyüğüm.Forumda aratırsan bu kadar bilgiyle bile benden yaşça büyük insanların hitaplarını görebilirsin.Bi değil bir ayrıca.Sende değil siz! Biraz saygıyı hitap etmeyi öğrenin.Sende şuraya adını bilmem neyini yaz ne demek.Hayırdır kan mı vereceksin.Sinirlenmeye gerek yok, burdaki insanların senin f klavye kullandığını bilmesine de.Ben bu yazıyı yazarken tekrar okudum, hatam varsada düzeltmeye çalıştım.Zor birşey değil..Biraz dikkat biraz özveri.

20. 42627

42627

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Tiro 55 s
    En İyi Avı:
    Levrek 1,70 Kg
    SİZ haklısınız. Bir ömür haklı kalmanız dileği ile.