merhaba abilerim kardeşlerim..bir maruzatım olacak sizlere..geçtiğimiz haftasonu kamışı kapatırken elimden düşürdüm ve 3 parçadan oluşan kamışın en uç parçası arkadaşın sırtına çarpıp ortadan 2 ye bölündü :S öyle hızlıda düşmedi aslında demekki bir çatlak vs vardı diye düşünüyorum..bu arada kamışım 200gr atarlı 420 karbon kamış..modeli şöyle : http://www.avmarketi.com/asp/product/11930/REMIXON-SMART-TELESURF-KAMIS-200G-420CM şimdi üstadlar size şöyle bir sorum olacak..bir kaç kişi şöyle dedi..kamışın kırılan yerini düzeltip oraya ince dolgu uç taktır dediler..ama kamışın performansını etkiler diye düşünüyorum :S 2 sorum olacak şimdi size ; kırılan yerden ek mi yaptırayım yoksa kırılan parça komple mi değişsin..üstadlar acil olarak cevap bekliyorum..bugün boş vaktim var ve gidip yaptırmayı düşünüyorum. şimdiden teşekkürler.
Kamış eğer iyiydiyse, orjinalini takmadan olmaz. Ama kamış sıradan bir şeydiyse, ne bulursan onu tak, olsun bitsin. Remixon bir Türk markası. Ankara'da bir şirket bunları çinden filan alıp markalayıp satıyor. İrtibata geçersen, sanırım yardımcı olurlar. İSTOÇ'ta şubeleri de var. Ama mutlaka telefonla bir görüş önce.
abi şimdi aradım istoçtaki şubelerini.gel hemen o parçayı değiştirelim dedi heyooo valla ilaç gibi oldu..serdar abi çok sağol
İstoc Toptancılar Sitesi, 3. Ada No: 154/156 Bağcılar / İstanbul Tel: 212 659 02 43 Fax: 212 659 00 78 Çok iyi bir firma her türlü sattığı malın arkasında durur seninlede ilgilenecektirler .
En uç parça her zaman her yerde yedeği bulunur, telaşlanmamak lazım, yaptırdıysanız güle güle kullanın.
Remixon ürünlerinin arkasında duran, müşteri hizmetleri iyi olan bir firma. İstoç taki yerlerinde yardımcı olurlar.
evet abilerim kamış olayı hallolmuştur öncelikle remixion firmasına teşekkürlerimi borç bilirim..kamışı götürdüm noldu nasıl oldu demeden raftan yeni kamış verdiler..tekrar teşekkürler..
Fırdöndü vs ona benzer müştemilatları gayet iyi oluyor. Fırdöndü, büyük, küçük, 3'lü, boncuklu vs. her çeşit var nerdeyse ve fiyatı da gayet iyi. Kamış, makine vs. için bir şey diyemem, kullanmadım. İğneler var, ama türleri bana hitap etmiyor.
üçlü boncuklu fırdöndüleri benimde hoşuma gitti ama okuma biraz daha dayanıklı geldi bana kullanıp görmek lazım
DAM Steelpower.. çelik gibi bir izlenim veriyor değil mi??? Alman malı nede olsa... Ama öyle değil işte. Ben Almanya'dan Balzer aldım, o bile elimde kaldı. Almanı da Japon da uzakdoğuda fason üretim yaptırıyor. O yüzden sizinkinin de kırılmasına hiç şaşırmadım... Ben hala arıyorum ve inşallah kıramayacağım bir kamış bulacağım en sonunda...:thumb:
surf felan demiş farklı parça koyarsan esnemede anormallik yaşarsın.. kırılan parçanın aynısı yada ona çok yakın eğim özelliği olan bişi takman lazım