Merhabalar saygıdeğer ustalarım ve değerli forum üyeleri.geçen gün at çek avı sırasında kamışım en uçtaki 2. Halkadan sonra kırıldı. (Sahteyi atarken).kamışın üst kısmını ayrı olarak temin etmek mümkünmüş siparişini verdim ancak bu sürede aklıma bişey takıldı ve sizlere sormak istedim.2.70 lik okuma v system kullanıyorum, ancak kırılana kadar atarını 10-40 sanıyordum.meğerse 20-60 kullanıyormuşum.su üstü wtd aksiyonu için 210luk ayrı bir kamışım da var.270likle genelde rapala max rap 15 cm ve 13 cm kullanıyorum.boyum 185.sizce yanlışlardamıykışım.kamışıı değiştirmelimiyim, yoksa 20-60 atarlı 270 vsytemle devam mı edeyim.aynısının 10-40 atarlısının ucu diğerimin sapına uyar kı acaba.şimdidenbteşekkür ediyorum....
Deniz daha önce v system 2.70 10-40 atarlı kamışı kullanıyordum halada elimde mevcut çok sevdiğim bir kamıştır. Bende sahte olarak çoğunlukla maxrap 13 kullanırım ve atış performansı gayet iyidir. Kamılın boyu bence çok uygun ancak 10-40 atarlısının ucunu sipariş verirsen daha sağlıklı olur düşüncesindeyim çünkü sahte 15gr neticede. Sanırım uyacaktır ama cengiz balıkçılık daha net bilgi verebilir. Böylece hem yeni kamış almamış olursun hemde elindeki parça atıl kalmaz
Kamışın atarını uç parçası mı belirliyor yani.elimde kalan alt kısmıyla bi uyumsuzkuk olmazmı diyorsunuz?
sana DAIWA Crossfire Spin Kamış 2,70mt 10-40gr tavsiye edebilir su anda daiwa da 100/20 indirim var fiyatlarıda cok uygun ben kullanıyorum gayet memmunum