Bu bot kamışı ile spin kamış arasında ne fark var??? Yani bot kamışını spin kamış gibi kıyıdan kullanabilir miyiz???
SELAMUN ALEYKUM OKUMA SAFİNA KAMIŞI FAVORİLERİNİZ ARASINA EKLEMİŞSİNİZ HERALDE KULLANIYORSUNUZDURDA.Ben bu kamış hakkında bilgi almak istiyorum acaba kac kg çeker? levrekte kullanılırmı?30-60 arası atarı var netür sahteler atıyorsunuz vede tahminen kaç metre atış yapıyorsunuz?vede bunu şuan kaça temin edebilirim şimdiden teşekkür ediyorum.
ALEYKÜM SELAM Av marketinde şöyle yazıyo http://www.avmarketi.com/asp/product/18396/Okuma-Safina-X-42779-Tele-Spin-Kamis-300cm-30-60gr favori kamış olarak değil elimde olan kamış olarak dedim ben onu yazın kullanıcam ama özellikleri hoşuma gitti..
Selam Ben hem botkamışı hemde spin kamış kullanıyorum. Elinizdeki kamışın özelliklerinedir bilmeme ama bendeki bot kamışı atarı 50-100gr boyu135cm ve en uçtaki hassa uç herhalde spin kamışımın son parçası kadar . Atarları farklı boyları farklı ve hassas uçları farklı olması nedeni ile bot kamışından spin kamış olmaz.
Spin kamisi biliyorumda,bot kamisi ne oluyor,yani ben simdi spin kamisla bottan balik alamammi demek oluyor,özel bot kamisimi gerekli..Kim cikariyor bu deyimleri bilmiyorum ama isin asli biraz farkli,bot kamisi olarak big game kamislarindan bahsediyorsaniz,spin kamisla big game kamislari arasinda daglar kadar fark var,spin kamis atmak icin,big game kamis birakmak yada salmak icindir,yani big game kamisla atcek yapilmaz diger taraftan spin kamislada cok agir kursun kulanamazsiniz,biri elma ise digeri armut oluyor yani,umarim anlatabilmisimdir...