KAMIŞLARRR

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında ÇORUMLU Samed tarafından paylaşıldı.

1. ÇORUMLU Samed

ÇORUMLU Samed Samed SEYDİM

Favori Kamış:
    Okuma Safina-X 42779 Tele Spin Kamış 300cm 30-60gr ve D.A.M STEELPOWER RED SURF KAMIŞ 100 - 250
    Favori Makine:
    OKUMA AVENGER AV-55 MAKİNE ve Okuma Trio 40S makine
    Bu bot kamışı ile spin kamış arasında ne fark var??? Yani bot kamışını spin kamış gibi kıyıdan kullanabilir miyiz???:confused: :confused: :confused: :confused:

2. MUHAMMED BURHAN

MUHAMMED BURHAN MUHAMMED BURHAN

Favori Kamış:
    1)Spro Flashback 35-80 Gr Atarlı 300 Cm kamış
    Favori Makine:
    1)Okuma Trio 55 2)Ryobi Ecuisma 6000
    En İyi Avı:
    2 kilo kefal (en ağır)30 cm istavrit(en uzun istavritim)
    SELAMUN ALEYKUM OKUMA SAFİNA KAMIŞI FAVORİLERİNİZ ARASINA EKLEMİŞSİNİZ HERALDE KULLANIYORSUNUZDURDA.Ben bu kamış hakkında bilgi almak istiyorum acaba kac kg çeker? levrekte kullanılırmı?30-60 arası atarı var netür sahteler atıyorsunuz vede tahminen kaç metre atış yapıyorsunuz?vede bunu şuan kaça temin edebilirim şimdiden teşekkür ediyorum.

3. ÇORUMLU Samed

Favori Kamış:
    Okuma Safina-X 42779 Tele Spin Kamış 300cm 30-60gr ve D.A.M STEELPOWER RED SURF KAMIŞ 100 - 250
    Favori Makine:
    ALEYKÜM SELAM Av marketinde şöyle yazıyo http://www.avmarketi.com/asp/product/18396/Okuma-Safina-X-42779-Tele-Spin-Kamis-300cm-30-60gr favori kamış olarak değil elimde olan kamış olarak dedim ben onu yazın kullanıcam ama özellikleri hoşuma gitti..

4. bigbobo

bigbobo Onur ÇAM

Favori Kamış:
    Silstar
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Orfoz 17 kilo - Sinarit 8 kilo
    Selam

Ben hem botkamışı hemde spin kamış kullanıyorum. Elinizdeki kamışın özelliklerinedir bilmeme ama bendeki bot kamışı atarı 50-100gr boyu135cm ve en uçtaki hassa uç herhalde spin kamışımın son parçası kadar .
    Atarları farklı boyları farklı ve hassas uçları farklı olması nedeni ile bot kamışından spin kamış olmaz.

5. ÇORUMLU Samed

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    sağolun hepiniz

6. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Spin kamisi biliyorumda,bot kamisi ne oluyor,yani ben simdi spin kamisla bottan balik alamammi demek oluyor,özel bot kamisimi gerekli..Kim cikariyor bu deyimleri bilmiyorum ama isin asli biraz farkli,bot kamisi olarak big game kamislarindan bahsediyorsaniz,spin kamisla big game kamislari arasinda daglar kadar fark var,spin kamis atmak icin,big game kamis birakmak yada salmak icindir,yani big game kamisla atcek yapilmaz diger taraftan spin kamislada cok agir kursun kulanamazsiniz,biri elma ise digeri armut oluyor yani,umarim anlatabilmisimdir...

7. ÇORUMLU Samed

Favori Kamış:
    Favori Makine:

onu bizde biliyoruz kardeşim de bot kamışlarının tek farkı kısa olmasıhihi hihi hihi