Abilerim,kardeşlerim resimde görmüş olduğunuz kamp koltukları For you adlı kozmetik mağazasında kampanya dolayısıyla 12.5 ytl gibi piyasanın hayli altında bir fiyata satılıyor.Ben aldım çok rahat koltuklar ve Çin malı olmasına rağmen kalitesiz bir yanını göremedim eğer edinmediyseniz tavsiye ederim.. Bir de aynı mağaza da kampetler de var uygun fiyata bakın derim (Mağaza adı vermemde sadece yönlendirme amacı vardır ,reklam amacı yoktur,eğer yöneticilerimiz tarafından uygun görülmezse mesajm silinebilir.)
Mağazayı bilmiyorum fakat tanınmış büyük bir mağaza ismine benziyor.Bu nedenle bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.Bursa da olsa idi kesinlikle düşünürdüm.Acaba bu mağaza internet üzerinden satış yapıyor mu?
Birşey değil,İnternet satışı sanırım yok ama foryou.com.tr den Bursa'da ki mağazalarına da ulaşabilirsiniz Barış abi.Eğer o da olmazsa hepsiburada.com da da uygun fiyata bulabilrsiniz online satış olarak, bu mağazanın reklamını görmeden önce nerdeyse bu siteden alıyordum ben de..
bu koltuklardan geçen senede bi market 10 ytl le satmıştı bende aldım fakat kilolu iseniz memnun kalmazsınız kumaşı adi selamlar
teşekkürler bilgi için kozmetik mağazisi ??heralde satamadi bunlari malin ii olmadiğindan değilde müşteri profilinden dolayi ben geçen yil 2 tane açilir kapanirlardan almiştim 2 tanede bunlardan alirim ii oldu yaza doğru fakat ben sicakta mayiştiğimdan şöle yatan bişiler düşünüyorum kendime özel parayada kiyicam biraz.
Kilolu arkadaşlara veya benim gibi "oturduğum yüzey sert olsun gömülüp kalmayayım" derseniz(benim belim tutuluyor bez sandalyede ) altta fotoğraftaki tabureyi öneririm..Praktikerden aldım ve 6.99 YTL açıkken yerden 45 cm yükseklikte sustalı (istek dışı kapanmıyor) ve hafif kapanınca tam düzlem oluyor... ihtiyacı olan kaçırmasın derim