Kamuflajdan önce son çırpınışlar(MERSİN)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında doguguclu tarafından paylaşıldı.

1. doguguclu

doguguclu

Favori Kamış:
    balık düdüğü
    En İyi Avı:
    hafızam tuttuğum balıkların ki kadardır
    Çok az kaldı,Nisan'ın 12sinde birliğime teslim olmam lazım!
    Askerlik yapmış herkesin tek bir tavsiyesi var "Şu kalan günlerini iyi değerlendir,gez,eğlen v.s...".Ben de aynen dedikleri gibi yapıyorum,hemen her gün balıktayım,kah tutuyorum,kah tutamıyorum ama mutlaka gitmeye çalışıyorum.Ama hala verimli bir levrek avlağı bulabilmiş değilim,o yüzden bir kaç gündür yemliye takılıyorum,at-çekçiliğe ara verdim.
    İşte bugün de o yemli avlarımdan birini yaptım.
    Aldığım duyumlara göre çok iri karakulak,mırmır ve çupra yapıyor yemli meramız!
    İlk gittiğim gün fiyasko,yanımdaki eleman alıyor ben seyrediyorum.Bazen böyle olur işte,herkes tutarken sen bakarsın,sen tutarken herkes bakar,işte ilk gün ben BAKAN taraftım.Bugünse tutan tarafa transfer oldum nihayet.
    Yine takımın diğer oyuncusu eski imamlarımızdan nefesi guvvatlı Cemil Hoca ve yedek oyuncumuz alt komşum Emin(seyirci)!
    Yemler Cemil Hoca tarafından alındı,ama gayet eprimişler aralarında 3-4 tane sağlam ya var ya yok!Zaten gıcığım bu boru kurduna,çekersin çıkmaz itersin çıkmaz,çıkarırsın ısırır,kinci çakal!Ama ben seni yola getirmesini bilirim!
    Gocaman gocaman taktım iğnelere,ısırdı ya!İntikam alıyorum sözde!Ulan inşallah ufak ufak balıklar gelir de etlerinizi lime lime,ufak ufak koparırlar!
    Neyse ki beddualarım tutmadı,ilk balığımı az sonra aldım!Güzeller güzeli,yakışıklılar yakışıklısı,Miss Model of The Sea mübarek!
    Önce ufak ufak dokundu,işte dedim,gösteriyor ama nazlanıyor,şöyle bir kıskandırdım yemi,bir anda gergin olan misina boşalıverdi,o anda vurdum tasmayı!
    Geliyeeeee geliyeeeeee!
    Nasıl kafa atıyor kelepir!Çupra zannettim önce çünkü kalama baya sıkı ama yine de misina istiyor balık!Vızzzzzzzz!Yazın sivrisinek çıkardığı zaman ifrit olduğum bu vızıltı,makinemin kalamasından geldiği zaman,cennet hurilerinin elinden ahu hayat içmiş gibi oluyorum!Yeniden şükrediyorum insan olduğum için doğaya,denize,anneme...
    Parlağını gördüm sonunda tabak gibi,kıyıda bile hala misina istiyor ama vermiyorum!Hüoooop kaldırıyorum yukarı!
    Pembe pembe parlıyor ilk mırmırım,ilk defa farkediyorum böyle bir renk verdiğini,aklıma hemen üveyik geliyor,onun da yağlandığı mevsimde göğsü pembe mor arası bir renkte olur,bakmaya kıyamazsın,ama vurursun işte!ÖLDÜRMEK,avcılığın en büyük laneti !Kasten öldüren ama öldürmekten bu kadar nefret eden başka bir varlık var mı acaba?
    Bu ilk yakışıklı baya iri,eşşek mırmırı dedikleri cinsten!Bir çırpınıyor ve fırlıyor elimden!EYVAHHH!
    Kayaların arasına düşüyor,nasıl bir cenabetliktir bu!Allahım yardım et!
    Emin ordan bağırıyor " Burda abi kayaların arasında" ,bakıyorum,hemen aklıma şahane bir fikir geliyor!Kıyıdaki kedilerden birini yakalıycam,kuyruğuna 0,40 misina bağlıycam,kulağına ne yapacağını fısıldayıp aşağı yollıycam sonra da!
    Yanımdakilere anlatıyorum herkes süper bir fikir olduğunda hem fikir ama gel görki bu sefer de 0,40 misina bulamıyoruz.Böylece bu fikirden vazgeçip o karanlık kayaların arasına korkusuzca girmeye karar veriyorum!
    "Güzel balık,cici balık,gel mırmırmırmır,gel mırmırmırmır!Kaynananı eşşek kovalasın,gel ulan sıpa!" diyorum ama geleceği yok!En sonunda kahramanca uzanıp balığı alıyorum!
    Böylece geri kalan kurtlarla 3 mırmır daha alıyorum,aldığım bir mercanı da (10 cm civarı) geri bırakıyorum!
    Diğer oyunculara gelirsek,Cemil Hoca isyanlarda,benimle gittiği hiç bir balık avında daha balık tutabilmiş değil!O yüzden sürekli ya önüme doğru atıyor ya da "Doğu benim takımı da sen bağla,veya senin yeminden de atiym bi tane" gibi laflarla beni taciz ediyor!
    Kamuflajları giymeden önceki bu son günlerim de hergün balığa gitmeye çalışacağım,umarım daha çok rapor göndermek kısmet olur!

2. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Mırmırlar çok güzel, anlatım desen harika, tek kelime ile güzel olmuş ellerine sağlık kardeşim. Şimdiden hayırlı teskereler, sağ salim gitmek ve sağ salim gururla dönmek nasip olsun;);)

3. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Valla bende Serdara katılıyorum gerçekten çok güzel mırmırlar ve süper bir anlatım olmuş . Askerlik konusuna gelince şimdiden hayırlı teskereler .

4. balikci

balikci

Sevgili Doğu,

Yapabileceğin en güzel sporu yapıyorsun, doğa ile başbaşa kalmaktan daha güzel birşey varmı, mırmırlar çok güzel, ayrıca amatör balıkçılığın kurallarına uygun davranıp minik mercanıda bıraktığın için teşekkür ederim, hikayeyide keyifle okudum, Cemil ve Emin'e de ayrıca selamlar.

Görevin için de hayırlı teskereler şimdiden, ama o güne kadar daha çok rapor görürüz senden. :)

5. BB1750

BB1750

Favori Kamış:
    Çatal Bıçak
    En İyi Avı:
    Balıkçıdan Çupra.Kilo 10 ytl =)
    Tertibim selam =) 321. dönem aday numaram 31960 tuzla.hayırlı olsun hepimiz ve vatan için.

6. semih91

semih91 Semih

Favori Kamış:
    Dam makina + virax kamış :)
    En İyi Avı:
    5 kg Aynalı Sazan
    Mırmırlar çok güzel anlatım ayrı bi güzellikte :)
    Şimdiden hayırlı teskereler abicim ...

7. solakali79

solakali79

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Sazan 2KG
    Paylaşımın çok güzel. Şimdiden hayırlı teskereler.

8. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Mırmır sezonunu daha açamamış bir dostunuz olarak bu görüntüler beni fazlası ile gaza getirdi.Kıskandıracak güzellikte mırmırlar.Tebrik ederim.

9. Wetblue

Wetblue CUMHUR

Favori Kamış:
    DAIVA ST.9070 + ALBASTAR-Target 1,80 Two Piece
    En İyi Avı:
    Lagos 7,5 kg.
    Konu MIRMIR keyif MUTENA

Toprağım anlaşılan mırmır yerine balina çeksen bu kadar keyiflenmezmişin. Yolun açık teskeren hayırlı olsun . Nice avlara.

10. yilmaztaha

yilmaztaha

Favori Kamış:
    Olta zıpkın
    En İyi Avı:
    Kofana
    Hayırlı teskereler.

11. yakup

yakup Yakup

Favori Kamış:
    Elime hangisi gelmişse
    Favori Makine:
    Hangisi takılmışsa
    En İyi Avı:
    Daha değil
    Tebrikler güzel gün geçirmişsin.

Vatani görevinizdede hayırlı teskereler dilerim.

12. hatayi33

hatayi33 Nebi Şahin

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Kofana 1,5 Kg.
    Tebrik eder devamını dilerim. Mırımırlar gerçekten güzel. Bu arada hayırlı teskereler dilerim. Gittiğin gibi dön.

13. BARIŞ

BARIŞ BARIŞ

Favori Kamış:
    olta kışın tüfek
    En İyi Avı:
    turna 4.5kg --12kg yayın
    Eline sağlık gerçekten balıklarda raporda güzel şimdiden hayırlı teskereler

14. akadam

akadam Haluk

Favori Kamış:
    2 iğneli Sarkıtma Olta ve hırsızlı Zoka
    En İyi Avı:
    hala denizde olduğu için bi şey söyleyemiyorum.
    tebrikler, güzel av olmuş, hayırlı teskereler...

15. doguguclu

doguguclu

Favori Kamış:
    balık düdüğü
    En İyi Avı:
    hafızam tuttuğum balıkların ki kadardır
    Aleykumselam tertibim:D En büyük hayalim uzun dönem gökçeada çıkması!

Cumhur Abi ben kıyı balıkçısı olunca,böyle ufak balıklar bana balina etkisi yapıyor!
    Zaten balina tutsam,geri bırakırım yazıııık!

Bu arada herkese teşekkürler!Gidicez gelicez umarım!

16. mka.mka

mka.mka Mesut

Favori Kamış:
    Shakespear Ugly Stick
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 FB
    En İyi Avı:
    107 cm 9 kg Turna
    Kardeşim hayırlı teskereler diyeyim önce. Anlatımın süper olmuş nice gizel avlara

17. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı

Hayırlı tezkereler torun :D:D:D

303 kdy dim bende :) Edirne ye düşersen her zaman yardıma hazırım :)

18. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı

Şimdiden hayırlı tezkereler torunum :D:D:D

303 tüm bende ,Edirne ye düşersen her türlü yardımcı olmaya hazırım ,yine görüşürüz ,sen sınava girdin ,tahminen 3 gün varken yada 2 gün varken belli oluyor ,

19. BB1750

BB1750

Favori Kamış:
    Çatal Bıçak
    En İyi Avı:
    ne diosun ya o benim hayalimmmmmm :( gökçeada sahil güvenlik ya da gazino :D Allah gönlümüze göre versin bakarsın aynı yere düşeriz =) unutmıcam doğu seni =)

20. BB1750

BB1750

Favori Kamış:
    Çatal Bıçak
    En İyi Avı:
    Saol Ahmet abi teşekkür ederiz =)