Sayin Forum Uyeleri, tahminen 08 ocak 2009 tarihinde, Ankara Guven Hastanesinde , kalp ameliyati olacak agabegim icin , 4-6 unite (0 Rh + ) kana ihtiyacimiz var , yardimci olabilecek forum uyeleri icin , telefonlarim , su an yurt disinda oldugumdan dolayi ,03.ocak .2009 tarihi aksam 22:00 den sonra 0532 4040747 telefonumdan bana ulasabilirsiniz , saygilarimla, Cuneyt Kamisoglu
şimdiden büyük geçmiş olsun..ankarada ikamet eden arkadaşlarımızın çekinmeden koşacağına eminim.. allah şifa versin..
Selam Ankara' da ikamet etmiyorum, ama ola ki son şansım, seve seve paylaşırım, Şimdiden geçmiş olsun.... Rasgelsin...
Cüneyt arkadaşım , şimdiden geçmiş olsun , 5 ocak'tan itibaren Ankara'dayım, kan gurubum 0 RH +, yardımcı olmak isterim beni arayabilirsiniz 0.312.4406322. Ünal KUNTER
abicim allah yardımcınız olsun umarım aradığınız miktarda kanı sorunsuz bulursunuz umarım kan verecek arkadaşlarımız hastamızın bir an önce sağlığına kavuşmasına yardımcı olmuş olurlar ne mutlu onlaraki bir insanı kanlarıyla mutlu edecekler
arkadaslar, Agabeyim icin gereken kan ihtiyacim konusunda, tarafima gostermis oldugunuz sicak ilgi ve guvene tesekkur ediyorum , sag olun , var olun saygilarimla Cuneyt Kamisoglu