Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesinde yatan 7 yaşındaki Lösemi hastası minik İlke için B Rh+ kana ihtiyaç var arkadaşlar, abilerim. Balıkavı.net üyelerini samimi seviyeli bulduğum için buraya yazmak istedim. İnşallah konuyu doğru yere açmışımdır.. İrtibat için: Babası Nesimi Sapaz 0532 286 72 23 03.01.2013 akşamı itibariyle gerekli kan bulunmuştur. Tedavi süreci uzun olduğu için ara ara kana ihtiyaç duyulmaktadır. İhtiyaç duyuldukça ben burdan yine duyuracağım. İlerisi için kan verebilecek durumda olan arkadaşlar bana özelden numaralarını gönderebilirler..
Kanın taze olarak alınıp trombosit kısmı ayrılarak veriliyor bu nedenle kan değiş tokuşu olmuyor. İlginiz için teşekkür ederim.
Şöyle bir açıklama yapma ihtiyacı duydum. Bu tedavi süreci uzun bir süreç olduğu için ara ara kana ihtiyaç duyuluyor. Ben yine bu konu içinde kan ihtiyacı oldukça duyurmaya çalışacağım benim de elimden gelen bu kadar. İlgi ve alakanıza teşekkür ederim.. Bu akşam itibariyle gerekli kan bulunmuş. İhtiyaç oldukça ben bu konudan duyuracağım..
Allah acil şifalar versin. http://kanbankasi.uzmantabip.com/index.asp?kanveren=BRhpozitif İlgili linkte İstanbul için bir gönüllü görünüyor,aramakta fayda var arkadaşım. Tekrar geçmiş olsun.