selam arkadaşlar bana mustad 1982-13 numaralı kanca lazım ama hiçbiryerde bulamadım aramadığım yer kalmadı bana şurda var diyebilen arkadaşların cevap vermelerini rica ediyorum şimdiden teşekkürler
mustad.no Kenan abi sitesinde 14 numaranın büyügü görünmüyor tarif üzerine mi alıyorsunuz yoksa daha once kullandınız mı acaba? zaten bu 1982ID sadece 1982 var mı onu bulamadım bilemiyorum rasgele saygılar http://www.mustad.no/catalog/product.php?id=100
mert kardeşim daha önce bu kancayı kullandım ben 1982 olarak yazdım haklısın yanında ID side var dediğin gibi 14 numarasıda bazı yerlerde var ama bana 13 nosu lazım bildiğim kadarı ile bunu ithal eden kısık ama artık getirmiyor herhalde amacım sağda solda küçük dükkanlarda ellerinde kalmış olanlar vardır diye yazdım geçen sene samsunda 4 kutu iskendurunda 8 kutu bulundu arkadaşlardan bir kutu bana düştü oda bitti sağlık olsun yinede ilgilendiğin için çok teşekkür ederim sağlıcakla kal rasgele
Mersinde uc farkli balikciyi aradim. Bir tanesinde hic yok. Birisinde 1982 ID 14 numara sonuncu da da yine 1982 ID 15 numara var. Maalesef 13 numara hic kalmamis... 14 numara isinizi gorurse yardimci olmaya calisirim. 50 adetlik kutu fiyatina 5 YTL dediler..
merhaba arkadaşım değerli vaktini benim için ayırıp araştırdığın için teşşekür ederim ama 14 numara şu anda elimde var biraz küçük olduğu için pek kullanamıyorum kağancım yardımların için tekrar teşşekür ederim sağlıcakla kal rasgele