Evet bu sahteler beni en sonunda kandırdı Yurtdışından sipariş ettiğim DAİWA DORADO SLIDER Hiramasa Tune 18 cm ve FCLLABO 340 gr jig sahtelerim elime ulaştı.. Bunları marmaranın fay kırıklarında denemeyi düşünüyorum. Umarım benim kandığım gibi balıklarda kanar )) Yorumlarınızı bekliyorum
ben balık olsam bu yemlere atlardım. çok kalite görünüyorlar.aacakları aksiyonları tahmin edebiliyorum. rastgelsin.
Darado Slider'ın faylarda iş yapacağını sanmıyorum Ancak Marmara fay hattını hakikaten tam bulursan,resimdeki FC Labo jiginle özellikle fangri mercan alabilirsin. Sevgiler
Fay hattına daha önce birçok kez gittim ve 50 metre yüksekliğinde çok geniş alanlara yayılan muhteşem meralar keşfettim, fakat akıntının çok fazla olmasından dolayı 200 gr butterfly jigler bile dibi bulamıyor, o yüzden bu 340 jigi bu bölgeyi düşünerek getirttim. Umarım bu ağırlıkla dibi bulabilirim! DORADO'yuda 1 veya 2 kilo ağırlıkla uzun olta sistemiyle bu kırıklarda gezdirmeyi düşünüyorum. Sonarımdan tam dipte çok büyük balıkların olduğunu tespit ediyorum fakat ne cins olduklarını bilemiyorum! umarım bu sistemlerle başarıya ulaşırım Saygılar