değerli arkadaşlar 05-12-2009 tarihinde kanlıcada tarafımca yapılan avda bolca istavrit tutulmuş olup yoğun kalabalığa rağmen büyük bir zevk alınmıştır aslında balığa 2 haftada bir çıkmamamdan dolayı çinekop tutma riskine giremedim o istavritlerin parlayarak boğazın parlak maviliklerinden merhaba demesinden büyük bir zevk varmı sorarım sizlere aslında kendimi ve balığa olan merakımı sizlere tanıtmak istedim.ben 6 yaşında dayımın vasıtasıyla heybeliadada bizi sinir eden yemlerimizi kapan çırçır tutarak başladım.o sevgi içimde giderek büyüdü.daha sonra heybeliadanın meşhur balığı ispari,kefal,izmarit ,istavrit ve zargana ile büyüdü bu avcılık.galata köprüsü,heybeliada,beşiktaş,kabataş hep avlak yerlerim oldu meslek olarak gemi makina mühendisliğimi seçmem uzun yıllar yurdışı gemilerinde mühendis olarak çalışırken dünyanın çeşitli yörelerinde büyük mercanlar,kayışbalıkları,ve baraküdalar tutmama nasip oldu sonra karada çalışmaya başladım kısa bir durgunluk sonrası yeniköy,kanlıca ,paşabahçe merkezim oldu ama bukadar bolluğa rağmen halen kartal,pendik ve bu yörelerde balık olmaması çok üzücü umarım bu bölgelerde avlanan arkadaşlar vardır varsa bir haber uçurmalarını beklemekteyim tekrar bu siteyi kuran arkadaşlara teşekkür eder saygılarımı sunarım ayrıca facebookta heavylifting and equipment sitesine beklerim.