URL=http://imageshack.us][/URL] BUgünkanlıcada güzelbirgün geçirdik kullandığımmisina beden 0.24köstek 0.15 beyaz iğneye yeşilip . balık ilerde ve derindeydi ,kurşun 125 gr.mavi montlu olan benim.
Tebrikler abi en kötü avınız böyle olsun. Yalnız anlamadığım şey gördüğüm kadarıyla denizde dalga yok neden 125 gr. kurşun kullandınız ?
okan kardeşim evet denizde dalga yok ama balık ilerde ve dipte^^ ağır kurşun hem daha ileri atmada hemde çaparinin dibe daha çabuk oturmasına yardımcı oluyor bide dip akıntısıvar.kanlıcada ileri atabidiğine eminsen dibe oturtacaksın burda balığı ara aldın aldın fazla oynamaya gelmiyo çekiceksin şansını bidaha dene yoksa dibe takılır ama uzak ve dipyaptımı balıksız çıkılmıyo.
helallllllll dosdum afiyet olsun ama sana yakıştıramadım balığa ğidiyorsun ama bana cağırmıyorsun eskiden ben olmadan ğtmezdin ha bu arada cevatıda kocam olmuş ben de oğlum la ğittim carşamba meşhur tokmak burnuna kadar ğittim sanki o ğün deniz kurumuşdu köprü de yok limanda yok tokmakda sonra atlı köşk orada yarım kilodan fazla aldım akşamda yedim
Ağır kurşun kullanmak ne zamandan beri dalgayla alakalı okan? Uzun zamandır foruma üyesin senden böyle bir soru beklemezdim Dip akıntısı varsa ki boğazın çoğu yerinde vardır, en az 100 gr kurşun kullanıyoruz. Güzel av olmuş tebrikler
bundan sonra kanlıca dediklerinde sadece yoğurdu aklıma gelmeyecek birde lop etli istavritleri aklıma gelecek ellerinize sağlık rastgele
Bir bakıma doğru dedin abi de...Nerden bileyim ben iStanbulum huyunu suyunu?? Bizim buralarda böyle birşey olmadığından çoğunlukla hep yüzde 99.9 dalgalı rüzgarlı havalarda ağır kurşun kullanıldığından bir garibime gitti,merak ettim