Herkese merhabalar arkadaşlar. Uzun zamandır araştırsamda işin sırrını çözemediğim bir konu üzerin de , sizlerden yardım almak için buradayım. Epey uzun bir süredir , internetten videolar izliyor forumları araştırıyorum. Ve bu kanolara hayran kalmaya başladım. Ve karar verdim en yakın zamanda bana en uygun olan kayagı bulup alacam. Bu konuda sizin yardımlarınızı istiyorum üstadlar.. En uygun ava cıkabilecegim kano hangisidir? Nerden temin edebilirim? Fiyatları ne kadardır.. Şimdiden Teşekkürler İyi Forumlar reeling
Benimde merakım geçen yıllarda bir televizyon kanalında gördüğüm belgeselle başladı bende baya araştırdım forumlar olsun siteler olsun çevremdeki kano satan iş yerleri olsun en sonunda sitelerde dolaşırken bir siteye rastladım aradım konuştum fiyatlar uygun ürünler kaliteli ilgi üst düzey hoşuma gitti satın aldım 3 yıl önce ve hala kullanıyorum sorunsuz şekilde kanoyu buradan almıştım ha fiyatı nedir diye sorarsan üstad ona bir şey diyemem sitesinde iletişim bilgileri var ordan arayıp bi konuşun eminim ki mutlu olacaksınız. iyi günler iyi forumlar
- Biraz araştırdım , memnun kalmadıklarını ve sürtünmenin az olmasından dolayı balık tutmaya elverişli olmadıgını söyleyenler var.'' Kano Diyarı '' tavsiye edenler de var bunun yanı sıra.. Daha onceden almış olanlar akıl verebilirmi arkadaslar?
Bende kano meraklıları arasına girdim ama maalesef Türkiye de istediğim tip de Balıkçı kanosu yok Janhson ocean ve Hobie markaları bu konuda iddialı görünüyor fiyatlarıda cabası şimdilik videolarını seyrediyorum ))
Bu yüzden kendi kanomu kendim yapmaya karar verdim ilerleyen zamanlarda malzeme durumunu hazırlayıp projeye başlamayı düşünüyorum kontraplak, cam elyaf, armid ve biraz epoksi reçine tabii bir de iyi bir plan hazırlamam lazım projem bu