Nispeten zor, efor isteyen, ancak karşılığını fazlasıyla veren bir yöntem. Avantajları, sessizlik, istediğiniz taşlık bölgeleri teknelere göre detaylı tarama şansı ve neredeyse yarı yarıya veya daha fazla hafifletilmiş sırtı veya jig takımları. Bunlar aklıma ilk gelenler. Handikap ise denizin ne yapacağının belli olmaması ve kısıtlı hız... 25 mart, gökova, deniz çalkantılı. kalamar sahtesi, hafifletilmiş klasik dip sırtı takımı ve şu an resmini yapmakta olduğum lahoz. Saygılar...
Hep avını yapmak istediğim yöntemlerden biridir. Kılıç balığı avlayanları bile gördüm. Siz de iyi bir av gerçekleştirmişsiniz. Tebrikler
Vayyy Türkiye de bu işi yapan varmış demek hep youtube de izlediğim bi avlanma stilini ülkemizde uygulandığını görmek güzel Tebrikler Rastgele
tebrikler cok guzel av cikarmissiniz.rica etsem biraz kanonuzdan bahsedermisiniz.markasi, nekadar uzunlukta ve su uzerinde stabil olmasi gibi?Ben yurt disinda yasiyorum Malibu Stealth 9 u Turkiyeye gemi ile getirmek istiyorum.Bu isi yapan firmalarvar eger urun kendinizin ise vergi alinmiyor diye duyum aldim.yakin zamanda arastirip sonucu gorucez.
Selamlar. Kayağın ismi Hobbie mirage outback. 4,20 uzunluk, denediğim diğer kayaklara göre stabil. Havaya ve tecrübeye bağlı olarak sorunsuz kullanabilirsiniz. Bahsettiğiniz kayak da güzel, tek dezavantajı pedallı olmaması. Kano- kayakla avcılıkta ellerin zaman zaman serbest olması önemli. www.hobie-turkiye.com/ dan inceleyebilirsiniz.
Kerim Bey cesaret gerektiren bir av yöntemi doğrusu. Bu avcılık disiplinini daha önce bazı yurt dışı yanınlarında ve dergilerde görmüştüm. Zevkli olsa gerek
Benimde yakın zamanda çok ilgimi çekmişti bu şekilde avlanma, bir videodan etkilenmiştim biraz. Benim merak ettiğim bir konu var sadece.Yüzme bilmediğim için böyle bir hobiyle uğraşmam için can yeleği kullanmam gerekli. Can yeleği kanoda hareket açısından bir kısıtlama yaratır mı ? Bir de bilen birisi can yeleğinin hangi durumlarda kurtarıcı olmaya yetmeyeceğini anlatabilirse çok sevinirim. Ne zaman Bodrum'u düşünsem bu kano işi gözümün önünde canlanıyor.
Selamlar, çok çeşitli can yelekleri var. Standartlara uygun olduktan sonra, ergonomik modellerden tutun da yelek gibi giyilip, paraşüt gibi sizin müdahalenizle açılan çeşitli tiplerde can yelekleri mevcut. İyi dercede yüzme bilirim , ancak can yeleksiz çıkmayı aklımdan bile geçirmedim. Can yeleğim ortadaki resimdeki kayağın üstünde. Epey yol tepmiş, can havliyle ilk iş çıkarmıştım.
konu eski adminler kızmasın toplamında ne kadar masraf ettiniz bende ,pedallı kano alıcam bir kaç ay sonra ? birde sonar tamam 100 tl jigging parası verilmez. mantık dısı ücretle balıga görütüyorlar. sinirim bozuluor böyle adamlar neler alıyor neler sonucta kas gücüyle dikkatli olundugu sürece havalar el verdikce kanoyla balık alınır.
sa tebrikler güzel bir stil fakat bir okadarda tehlikeli anladığım kadarıyla bu konuda uzmanlaşmışsın ama bizimgibi denizi karadan görenler için yapılmaması gereken bir stil
Bunu yapmayı ben de çok istiyorum ve ciddi ciddi de düşünüyoorum ancak uzun süre oturmak gerekeceğinden sırtı ve beli çok zorlayacağı yönünde bazı eleştiriler geliyor kulağıma soğuyorum.. sizin görüşünüz nedir?