Kano - kayak sırtı, jigging

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında kerim08 tarafından paylaşıldı.

1. kerim08

kerim08 kerim duranay

Favori Makine:
    okuma cedros
    Nispeten zor, efor isteyen, ancak karşılığını fazlasıyla veren bir yöntem.
    Avantajları, sessizlik, istediğiniz taşlık bölgeleri teknelere göre detaylı tarama şansı ve neredeyse yarı yarıya veya daha fazla hafifletilmiş sırtı veya jig takımları. Bunlar aklıma ilk gelenler. Handikap ise denizin ne yapacağının belli olmaması ve kısıtlı hız...
    25 mart, gökova, deniz çalkantılı. kalamar sahtesi, hafifletilmiş klasik dip sırtı takımı ve şu an resmini yapmakta olduğum lahoz. Saygılar...

2. Arda BAYSAL

Arda BAYSAL Arda BAYSAL

En İyi Avı:
    LAMBUKA 1,5 kg
    Hep avını yapmak istediğim yöntemlerden biridir. Kılıç balığı avlayanları bile gördüm. Siz de iyi bir av gerçekleştirmişsiniz.

Tebrikler

3. Attila59

Attila59 Atilla Akgun

Vayyy Türkiye de bu işi yapan varmış demek hep youtube de izlediğim bi avlanma stilini ülkemizde uygulandığını görmek güzel Tebrikler Rastgele

4. karalahoz

karalahoz kemal apak

En İyi Avı:
    AKYA-27KG/SIRTI KARA 3.2KG/ZINDAN DELEN
    tebrikler cok guzel av cikarmissiniz.rica etsem biraz kanonuzdan bahsedermisiniz.markasi, nekadar uzunlukta ve su uzerinde stabil olmasi gibi?Ben yurt disinda yasiyorum Malibu Stealth 9 u Turkiyeye gemi ile getirmek istiyorum.Bu isi yapan firmalarvar eger urun kendinizin ise vergi alinmiyor diye duyum aldim.yakin zamanda arastirip sonucu gorucez.

5. kerim08

kerim08 kerim duranay

Favori Makine:
    okuma cedros
    Teşekkürler.

6. kerim08

kerim08 kerim duranay

Favori Makine:
    okuma cedros
    Sağolun, size de rastgele...

7. kerim08

kerim08 kerim duranay

Favori Makine:
    okuma cedros
    Selamlar. Kayağın ismi Hobbie mirage outback. 4,20 uzunluk, denediğim diğer kayaklara göre stabil. Havaya ve tecrübeye bağlı olarak sorunsuz kullanabilirsiniz. Bahsettiğiniz kayak da güzel, tek dezavantajı pedallı olmaması. Kano- kayakla avcılıkta ellerin zaman zaman serbest olması önemli.
    www.hobie-turkiye.com/ dan inceleyebilirsiniz.

8. turkuax

turkuax Okan

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter 2.10 5-25 gr. Okuma V system 2.70 10-40 gr.
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 FC
    En İyi Avı:
    4,5 Kg. Sinarit 72 cm 3.2 Kg. Turna
    Kerim Bey cesaret gerektiren bir av yöntemi doğrusu. Bu avcılık disiplinini daha önce bazı yurt dışı yanınlarında ve dergilerde görmüştüm. Zevkli olsa gerek :)

9. reef1905

reef1905 Akın

Favori Kamış:
    SHIMANO ALIVIO CX TELE SURF 4,20 MT 150 GR
    Favori Makine:
    SHIMANO EXAGE 6000 FA + E
    Benimde yakın zamanda çok ilgimi çekmişti bu şekilde avlanma, bir videodan etkilenmiştim biraz.

Benim merak ettiğim bir konu var sadece.Yüzme bilmediğim için böyle bir hobiyle uğraşmam için can yeleği kullanmam gerekli.

Can yeleği kanoda hareket açısından bir kısıtlama yaratır mı ? Bir de bilen birisi can yeleğinin hangi durumlarda kurtarıcı olmaya yetmeyeceğini anlatabilirse çok sevinirim.

Ne zaman Bodrum'u düşünsem bu kano işi gözümün önünde canlanıyor.:)

10. kerim08

kerim08 kerim duranay

Favori Makine:
    okuma cedros
    Selamlar, çok çeşitli can yelekleri var. Standartlara uygun olduktan sonra, ergonomik modellerden tutun da yelek gibi giyilip, paraşüt gibi sizin müdahalenizle açılan çeşitli tiplerde can yelekleri mevcut. İyi dercede yüzme bilirim , ancak can yeleksiz çıkmayı aklımdan bile geçirmedim. Can yeleğim ortadaki resimdeki kayağın üstünde. Epey yol tepmiş, can havliyle ilk iş çıkarmıştım.

11. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    konu eski adminler kızmasın toplamında ne kadar masraf ettiniz bende ,pedallı kano alıcam bir kaç ay sonra ? birde sonar tamam 100 tl jigging parası verilmez. mantık dısı ücretle balıga görütüyorlar. sinirim bozuluor böyle adamlar neler alıyor neler sonucta kas gücüyle dikkatli olundugu sürece havalar el verdikce kanoyla balık alınır.

12. MADMAN

MADMAN KEMAL

Favori Kamış:
    DAİWA TOURNOMENT 270 AGS+ DAİWA TATULA 210 YUKI TAYLOR Q5 420 SURF
    Favori Makine:
    SHİMANO AR-C AERO CI4+ 4000XG DAİWA TATAULA R BAİTCASTİN OKUMA salina sa 2 16000 Daiwa Caldia 4000
    En İyi Avı:
    sevgili eşim :)
    sa

tebrikler güzel bir stil fakat bir okadarda tehlikeli anladığım kadarıyla bu konuda uzmanlaşmışsın ama bizimgibi denizi karadan görenler için yapılmaması gereken bir stil

13. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Bunu yapmayı ben de çok istiyorum ve ciddi ciddi de düşünüyoorum ancak uzun süre oturmak gerekeceğinden sırtı ve beli çok zorlayacağı yönünde bazı eleştiriler geliyor kulağıma soğuyorum.. sizin görüşünüz nedir?