Allah nasip ederse yıllık iznimin son periyotunu aile eşrafı ile bu bölgede değerlendireceğiz. Daha önce bir kaç kez gittik fakat hiç ağustos dönemine rast gelmedik. Aylar arası pek fazla bir süre olmasada yinede tavsiyelerde bulunacak birileri olursa şimdiden teşekkür ederim. Tavsiye derken birkaç kez o bölgeye gittiğim için kendime göre meraları edindim. Kıyıdan yemli takılacağım için yem ve olta düzenekleri konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Yinede bilgi bilgidir:thumb:
Sanirim kapidag yazicaktiniz buna istinaden suan erdekteyim kiyifan sadece kalem zargana ve ufak kefaller disinda bir sey tutan gormedim....
karsıyaka beldesinde limanın en uc kısmına gider ve ister kasik ister rapala yada seffaf silikon ile sabah 05:30 08,00 arası iyi calisma ile levrek veya palamut sonraki saatte ise gumus yada istavrit fileto ile 60-70 cm zargana yada yemli dipten gece eskina gunduz karagoz, sarpa alabilirsiniz.
Teşekkürler cevap için Evet haklısınız kapdağ yazmışım anca farkettim Nasip kısmet inşallah boşa kürek sallamam:thumb: Cemal teşekkür ederim Üff! listeye bak istavrite bile razıyımreeling Eğer karşıyaka ya gidersem dediklerinden en az bir kaç deneme yaparım inşallah. Çok sağol:thumb:
Samet sağolasın mırmır avlağım var çok şükür umarım tutarım olmazsa dediğin yere gitmek isterim. bagfas etibor derken neresi oluyor gerçekten bilmiyorum
Erkan dostum, listeye bakılırsa bir amatör balıkçının ancak rüyasında görebileceği bir cennete düşmüşsün ama unutma ki eski bir söz vardır; Gökten Ahu Tuğba yağsa bize Cüneyt Arkın düşer.:laughing: :laughing: :laughing:
:laughing: :laughing: Sağolsun arkadaşlar en azından bana cesaret verdiler gerçekten bir amatör balıkçının sahip olamayacağı türden bilgiler hepsine ayrı ayrı tekrar teşekkür ederim:thumb: