herkese merhaba, kapı pencere alarmından yaptığım olta alarmını sizlerle de paylaşmak istedim.Henüz deneme fırsatım olmadı ama inşallah iş yapar... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Teşekkür ederim Ertan Abi. İnşallah iş yapar da tuttuğumuz balıklarında fotoğraflarını paylaşırız....
Anladığım gibiyse, timsah ağzını misineye tutturuyor. Misinede hareket olunca gerilen tespih ipi alamdaki butona basmış oluyor ve alarma takılan led lamba yanıyor. Güzel bir icat ama benim takıldığım nokta ise hassasiyet ile ilgili bir ayar olmaması. Durgun su ve rüzgarsız havada verim alınır gibi geliyor. Örneğin boğazda hele hava da biraz bozuksa o ışık hiç sönmez bence
Teşekkür Ederim Emre... Çalışma prensibi aynen anlattığın gibi Emre birde ses çıkarıyor tabi. Daha deneme fırsatım olmadı ama buton rüzgarda ötecek gibi bişeye benzemiyor hafif sert çokta değil tabi...
Güzel bir çalışma olmuş tebrikler Bu tip alarmlar daha cok tatlı suda sazan, yayın gibi balık avlarında beklemeli olta düzeneklerinde kullanılıyor. Ben bir kaç kez görmüştüm. GErçekten işe yarar bir sistem. Ama denizde lüfer familyasında kullanılabilecek kadar hassas olmadıgını düşünüyorum. (Bu amaç için de üretmediğinizi sanıyorum) Emeğinize sağlık
Teşekkür Ederim Zeki, Evet dediğin gibi beklemeli sazan avları için yaptım.Malum yaşadığım memleket Kütahya denizde avlanma gibi bir imkanımız olmadığından tatlı su avcılığına yönelik bir alarm ama denizde iş yapıp yapmayacağını sizler gibi deniz avcılığı yapan kardeşlerim ve abilerim daha iyi bilir...
Timsah ağzı misinayı kesme durumu olmazmı ? Birde resimlerin bazıları silinmiş haliyle konu eski ama yeniden yükleme yapabilirmisiniz ? Çok güzel bir çalışma tebrikler
Teşekkür ederim, Salih Ağabeyim timsah ağzına misinayı kesmemesi için ısıyla daralan makaron geçirip sıkıştırıyorum... Resimleri ayarlayıp tekrar yüklerim...