tüm site üyelerine selamlar bende artık burada sizlerle birlikteyim ve çok memnunum 25 yıllık kaptanlık tecrübemle şimdide baba mesleği balıkçılığa merak sardım ama amatörce olta balıkçılığına...sırf bu yüzden tekne yaptırdım ve şimdi denizlere başka bir heyecanla açılıcam veya hepberaber açılıcaz kış aylarında izmirde bulunduğum için güzel ve bereketli bir kış sezonu olur inşallah herkeze iyi ve bereketli zevkli avlar dilerim...tayfun kaptan..
Hoşgeldin kaptan. Nasıl bir tekne yaptırdın Bu konuda da bizi bilgi sahibi edersen seviniriz. Güle güle iyi günlerde kullanın.
bana hoşgeldin diyen veya diyemiyen herkeze teşekkür ederim teknemi merak eden arkadaşlarada tarif edeyim yedibuçuğa ikibuçuk 27 hp motor kamaralı tuvaletli mutfaklı tam teşekküllü denize gidersek iki üç gün gelmiyelim tadı o zaman çıkar bence tuttuğumuz balıkları akşam teknede tavada pişirmek var ya hiç bir şeye değişilmez ....bakalım nasip herkezi beklerim tüm samimiyetimle...kaptan
Aramıza hoşgeldin Tayfur abi , Umarım forumda güzel vakit geçirir ve bizlerle izmirin güzel balıklarını , av hikayelerini paylaşırsınız. Tekrara hoşgeldiniz