Kapulukaya Hakkında Bilgi İstiyorum

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında avcı50 tarafından paylaşıldı.

1. avcı50

avcı50 Emre Ünlü

En İyi Avı:
    Sazan 14 KG
    merhaba arkadaşlar kapulukaya barajı hakkında bilgi istiyorum sizlerden acaba ankaradan nasıl gidilir. şuan ki balık durumu nasıldır yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar

2. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    slm

emre abicim kapulukyaya konya yolu bala sapğından gir yaklaşık 80 km sonra karakeçili ye geleceksin burdan kırııkkale levhası var oradan gir yakşaşık 10km sonra karaahmetliye geleceksin ordan kapulukaya barajına gir
    balık dersen sazan kadife ve turna var ama ben sadece turnayla ilgilendiğim için av yasağı var sana rastgele :D :D

3. avcı50

avcı50 Emre Ünlü

En İyi Avı:
    Sazan 14 KG
    peki hüseyin abi balık durumu nasıl kapulukaya da şuan

4. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    slm

abicim benim turna sezon aralık 15 te kapandı nisanı bekliyorum turna durumu iyi
    sazan azdır ama kadife daha çok :D

5. avcı50

avcı50 Emre Ünlü

En İyi Avı:
    Sazan 14 KG
    av sezonu açılınca gidiyim abi o zaman oraya ve ben genellikle yakaladğım balıkları bırakırım. kişi bşına göre orada ızagara yapabiliceğmiz kadar limit üstü balığı alırım gerisini doğal ortamına bırakırım ki bir daha o sudan birşey istemeye yüzümüz olsun.... kapulukaya ya daha önce hiç gitmedim ama çok övülen bir baraj

6. kemalyaman34

kemalyaman34 Kemal

Favori Kamış:
    Muhtelif çap ve markalarda makina ve kamış
    En İyi Avı:
    Turna : 72 cm.
    atakule team hüseyin abiye güven gerisini merak etme sen :) bana da o tarif etmişti kapulukayayı. gerçekten çek verimli bir yer. bu vesileyle tekrar teşekkürler hüseyin abi :)

7. avcı50

avcı50 Emre Ünlü

En İyi Avı:
    Sazan 14 KG
    teşekkür ediyorum sanırım o barajdan güzel turnalar çıkıyormuş inşallah şöyle iyi bir turna heyecanı yaşarım

8. carper66

carper66 Yusuf TUFAN

Merhaba,

önümüzdeki hafta o civarlara turnaya gitmeyi düşünüyoruz...kıyıdan nasıl olur...yoksa mutlaka bot mu gerekir...

İyi bir av sezonu diliyor ve Rast gele diyorum,

9. barisbasci06

barisbasci06 Barış

Favori Kamış:
    Shimano Bestmaster
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 RB
    En İyi Avı:
    Hatırlamak zor..:)
    Yusuf Bey,
    turna avcılığı kıyıdan zor olmakla birlikte kısmet işi.Canlı yeminiz varsa şamandıralı sallarsınız.Kıyıdan at-çek ile çok zor ama imkansız değildir. Bu balık için en avantajlısı bot veya tekne üzerinde yapılan avcılıktır. Buradaki amaç atılan sahtenin veya kaşığın kıyıdan açıklara doğru çekilmesi ile daha cezbedici olmasıdır. Yoksa balık açıktan kıyıya doğru çok nazlanarak atlar.Gelenlerde çoğu zaman limit altı olur zaten. Dediğim gibi herşey nasip kısmet..

10. MustafaKaya

MustafaKaya Mustafa Kaya

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 mt-Cormoran 1.60 mt
    Favori Makine:
    Shimano Exage 2500 FC
    En İyi Avı:
    60 cm Turna :) kilosunu bilmiyorum
    Selam-un aleyküm arkadaşlar,

Uzun bir aradan sonra bu hafta sonu kısmetse tabii sulubük yada kapulukaya'ya ava gideceğiz.Bazı sormak istediklerim var yardımcı olursanız sevinirim geçtiğimiz yıl sulubük köyünden suya indiğimizde su ile köy arasında bir yol inşaatı vardı bitmiştir diye düşündüğümden sulubük'ten su kenarına varabilir miyiz?

Diğer bir sorum da bala üzerinden gideceğiz sulubük'ten inmesek devam edip Karaahmet'in oradan su kenarına nasıl gidebiliriz bot olmadığı için kıyıdan avlayacağız nasibimizde varsa, mümkün olduğu kadar detay verebilirseniz çok sevinirim.

Herkese saygılar rastgele.