Dostlar.. Malum turna sezonu açıldı.. Bu hafta sonu aranızdan mutlaka gidenler olmuştur.. En kısa zamanda raporlarınızı bekliyoruz.. Benim gibi sabırsızlananlar vardır unutmayın
slm barış abicim bende turnaları sabırsızlıkla bekliyorum benim balık günü çarşamba geşen hafta ayın 31 i olduğu için gidemedim bu haftada çarşamba sağanak yağış gözüküyor malum rüzgarda var herhalde haftaya kaldı benim rapor da
Haklısın Hüseyin abi..Yarından itibaren sağnak ve gökgürültülü sağnak yağış var..Napacaz bilmiyorum okadar da hazırlık ve plan yaptık benim ekip 6 kişi hadi gidiyoruz dememi bekliyor.Ama bu şartlar altında 1 hafta 10 hün kadar ertelemek iyi olur düşüncesindeyim..Enazından sular biraz daha ısınsın..
slm barış abicim cuma cumartesi pazar yağış yok hava açıyo gayet güzel av olur cumartesi rüzğarda hafifliyor 5 günlük hava raporlarını hergün takip ediyorum hatta rüzğarıda sen tasalanma haftasonu gayet iyi şöyle bi trofe turna alırsın inşallah
İnşallah be usta..Kısmet artık bakacaz..Daha olması sabah gidip akşama dönerim.Ben 2 gece 2 gündüz kalmayı planlıyordum..
merhaba bende henüz gidemedim ama giden arkadaşlar pek memnun değil su yükseldiği için küçük çıkıyormuş.
Kısmet artık Kemal Bey.. Bakacaz önümüzdeki hafta sonu Kesikköprü şenlikleri ile sezonu açacaz inşallah.