Bugün özel bir durumdan dolayı Beykoz Paşabahçeye gittim. Acıbadem taraflarında hava iyi idi ama kavacık dolaylarında yollar epeyce zorladı .Birçok araç, Beykozdan Kavacığa çıkamadık, yarı yerden geri döndüm. Sahil bomboştu. Fakat boğaz balıkçı teknelerinden geçilmiyordu. Onlarca tekne salmış ağları ne var ne yok topluyorlardı. Yarın balık bol olur tezgahlarda.
Balık bereketli bol olsun tezgahlarda fiyatlarda uçmasın tabiki kar istanbula erken geldi yarın bekleniyormuş normalde ..Harika kareler ERDİNÇ abi teşekkürler paylaşım için
Sizin orası hala sıcaktır herhalde. Biraz yukarı Toroslara çıkınca da dağ havası ve kar. 4 mevsim yaşanan en güzel ülke. Rastgele.
Paylaşım için teşekkürler. Kar ve soğuktan dolayı değildir herhalde kıyıda balıkçının olmayışı. Balık olduktan sonra hava koşulları teferruattır bir çok amatör için Balık kıyıdan çekilmiş olabilir mi? Pek rapor da gelmiyor bu ara.
Az önce Emirgan'daydım. Boğaz çok bulanık. Herhalde suyun rengi düzelmeden balık olmaz diye tahmin ediyorum.