cümleten merhabalar bunlar son icatlarım,şimdilik kurşun ağırlığı 15 ile 25 gr.. 2mm metal matkap ucu ile, yatay bir şekilde delinmiştir / kuyruk kutu kola nın taban kısmından kesilmiştir.. 10 numara aksiyonu vardır hem tatlı suda hem deniz de çalışabilecek bir sahte.. şuan için yapıp stok yapıyorum..kışa hazırlıkreeling 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. mevcut iğnelere pratik bir şekilde, kurşun bağlanıp zokaya dönüştürme 21. 22. 23. silikon sahteye pervana takma,dikkat kurşun karnında gizli 24. 25. 26. 27. PERVANE HAMMADDESİ 28. 29. farklı kurşun ebatları ile,farklı türlü sahteler yapımına vakti geldiğinde start vereceğim.. şimdilik siz bunları yapın..zaten anca bitirirsiniz o vakite kadar kalın sağlıcakla.. not : inanmak başarıyı elde hissettirirarty:
Nasipleri bol olsun Kadir abi, bayağı işlenmişsin görmeyeli. Umarım sonuçları da güzel olur. İlk resimdekilerle jig bile yapılır gibi duruyor. Spro gamite çift motor takmışsın. hihi Bu sahtelerin levrekteki performansı ne olacak merak etmekteyim. İnşaallah emeğinin karşılığını alırsın.
s.a siteye üye olalı çok oldu, şu ana kadar herhangi bir yorum veya rapor yazmadım ama Kara Bayram adı için bizim köydeki Kara Bayram'dan isim hakkı için izin alsan çok iyi olacak. Ayrıca sahtelerin hepside iş yapacak gibi duruyor, eline sağlık.
aleyküm selam hemşerim azıcık tanıdık geldin bana,aksaray ın merkezindemi oturuyorsun,hangi köylüsün ? kara bayram lafıda ordan geliyor zaten
Kurşunlar çok güzelller Abi sen bana yolla onları ben burda torik alırım onlarla Kadir Abi, Bizim köydede var bir tane kara bayram
Kadir abi ben Eşmekaya'da oturuyorum, merkezde değil, Kara Bayram'da az buçuk akraba geçer o yüzden isim telif hakkını sordum.
Umarım bu güzel çalışmaların ve el emeği, göz nurunun sonuçlarını alır ve bizlerle paylaşırsın.Keyifli avlar dilerim.
yaparız kardeşim lafımı olur bu arada görünen o ki kara bayramın akrabası bayağı çokmuş eşmekaya ya bir kaç kez gelmiştim..hiç unuttmam..oranın kendine has bir mayalısını yemiştik..o nasıl bir mayalı iki elimle sıkmıştım yarım çaybardağı yağ akmıştı içinden eyvallah Hakan abi teşekkür ederim sağolasın