sayın ustalarım herkeze selamlar ben adanada yaşıyorumm ve ceyhan ırmagında avlanırım özelliklede yayın avına çıkarım forumda dikatimi çeken birşey bu kara sülük ben ilk defa burada duyuyorum bu kara sülük nasıl bişey resimi olan varsa gönderebilirmi veya annata bilir misiniz benim bildigim sülük yeşilrenkli var şu salyalı olan ama kara sülük farklıymış galiba birz sertmiş nereden bulabilirim bu sülü daha dogrrusu önce kendisini göremedim bayagı araştırdım ama bana bukonuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekür ederim
Mustafa kardes hosgeldin keyifli ve güzel paylasimlar. Kara sülük sülügün kabuksuz olanidir ve cimenler de diken kenarlarinda olur.
İbrahim abinin dediği kara sülük değil o bildiğimiz sümüklü böcek dedikleri hayvan kara sülük Erdal abinin resmini koyduğudur.Bataklık ve sazlık bölgelerde bol bulunur
mustafa kardeş kara sülük dediğimiz canlı erdalın resmini koyduğu su sürüngenidir genelde bulunduğu alanlar göllere yakın hayvanların su içmesi için yapılmış yalakların aktığı çamurlardır ve bu akan suyun gölle birleştiği noktadaki birikmiş yaprakların altlarıdır bu anlattığım yerleri çok iyi araştırırsan mutlaka bulursun
hepinize teşekür ederim bu vesileyle kara sülügüde ögrenmiş oldum 15hazirandan sonra ceyhan ırmagında denicem herkeze selamlar herşey gönlünüzce olsun.
Hemşerim aramıza hoşgeldin. Konu dışı bir önerim olacak. Ceyhan ırmağının denize döküldügü deltada hiç avlandın mı???
yok usta ya oraya hiç gitmedim ben adana kozandayom genelde anavarza köyü etrafında avlanıyoruz.siz nerdeniz?