arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye karabüklü üyelerden yardım bekliyorum balık tutma yerleri için...
KArabüklü dostum merhaba; öncelikle foruma hoşgeldin. ben üniversiteyi karabükte okudum "Balıklar Kayası"ında. oradaki dere da o zamnlar güzel tatlısu kefalleri vardı. sanırım hala daha vardır. Eski safranboluya giderkenki kanyonda balık varmıdır bilemiyorum. ama denemekte fayda var. rasgele...
tesekkur ederim ilginiz için ben dere balığı yanı normal çay balığının dısında alabalık tutmak için dere arıyorum karabükteki bütün yerlere gitmişimdir bir tek alabalığa gitme fırsatım oldu bır kere alabalık tutarsanız baska balık tutmazsınız lafı çok dogru işte artık yana yana alabalık yerleri arıyorum..
Karabüğün kuzeyine, rakımın 1400-1500 olduğu yerleri hedeflemenizi tavsiye ederim. Bu yıl sezon bitti, ama Mayıstan sonra karlar eridiğinde yollara düşersiniz.
sağolasınız rakım olarak iiyide her dagda malesef su yok onun için karabüklü alabalık avcılarından yardım istıyorum ama oralı olan yok valla
Alabalık avlağı verirken daha fazla detay veremediğim için kusura bakmayın. Karabüklünün gitmediği pek çok derede alabalık peşinde koştum. Daha bu temmuz ayında oralardaydım. Sizce su olmayan pek çok yerde alabalığın bol olabileceğinin altını çizeyim. Alabalık avı sazan avına benzemez, çok yürümek, çok aramak lazım. Böyle kesip atmayın
alabalık sohbeti walla abi sen kalkıp karabüke geliyorsun ama ben walla bilmiyorum guzel dıyorsun da hiç ipucuda vermiyorsun şöyle en azından mekvki versende bende arastırsam yenicede bir yer var ama yasak sen gittiğine göre başka mevki bilgilendirirsen sevinirim e_e_fb_78_safran_1986@hotmail.com mail de atabilirsin abi tesekkurler walla sen kadar ilgilenen olmadı sağol...
alabalık sohbeti hatta abi senle irtibata gecelim ya walla beraber gideriz buralara gelirsen yardımcı olurum
Merhaba arkadaşlar ben karabüklüyüm karabük sazan avlama yerleri mevcuttur. Bunların başında Eflani göletleri geliyor. Birde İsmet paşa (hamamlı çayı ve akbaş çayı gelmektedir.) Benim bildiğimbunlar başka bilen varsa benimle paylaşsın
Alabalık içinde iyi yerler varsa lütfen benimle paylaşsın. çünkü daha hiç alabalık yapamadım. Birde karabükte alabalık avında netür malzeme ve yem kullanılır bilen arkadaylar yardımcı olursa sevinirim.
alabalık için yer bilen olsa muhakkak yardımcı olur..karabük gibi bir yerde sazan avlaman daha rahat olur..bknz:eflani rastgele..