Karaburun Av Raporumuz

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında yakuppolat tarafından paylaşıldı.

1. yakuppolat

yakuppolat yakup polat

Favori Kamış:
    remixon electra carbon
    Favori Makine:
    remixon hybrid 8000
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Merhabalar:
    Öncelikle bu avı resmedemediğim için özür dilerim.

Öğlene doğru komşumuz murat abi ile avcılardan karaburuna doğru yola çıktık.Giderken yarın kilo kadar istavrit aldık saat 4 gibi olta atacağımız yerdeydik.Amacımız lüfer yakalamaktı murat abi 2 oltayı hırsızlı takımı bağladı yemledi saldı suya.Ben aldığımız balıkların taze olmamasından dolayı çapariye başladım ama sonuç yoktu.Epey çapari ile uğraştıktan sonra rapalaya döndüm ama ondada sonuç yoktu.saat 7 gibi çapari ile 1 kilo kadar istavrit aldık ve ezandan sonra bende hırsızlı takımı bağlayıp taze istavritle yemlediğim oltamı suya attım ama beklememize rağmen oltaya gelen trakonyalar hariç pek hareket yoktu.Saat 8:30 civarı benim oltada bi hareket başladı,hemen tasmaladım bi aldım kıyıya 30cm civarı bi eşkina.:eek: Lüfer takımına ömrimde ilk defa eşkina geldiğini gördüm.Daha sonrasında saat 11e kadar bekledik 2 tane iskorpit geldi.Saat 11 gibi evin yolunu tuttuk.Bu arada trakonyalardan biri oltadan çıkarırken murat abinin eline sırtındaki dikenlerden birini batırdı ben çok telaşlandım ama belli etmedim.İlginç ama hiçde bişey olmadı eline.:cool:

Gün sonunda toplam olarak:
    7 adet trakonya(suya iade)
    2 adet iskorpit(suya iade)
    1adet 30cm civarı eşkina
    1 kg civarı istavrit aldık

2. EMRE FISHING

EMRE FISHING Emre Üsel

Favori Kamış:
    MICHELL Privilege
    Favori Makine:
    MITCHELL Armada Pro 6500
    En İyi Avı:
    BERNA'm
    Umarım bir sonraki denemede hedef lüferlere ulaşırsınız, trakonyanın zarar vermemesi konusunda arkadaşın şanslıymış. 10 dk içinde acilde iğne vurulmama rağmen 5 gün bacaklarım tutmamıştı benim :(

3. yakuppolat

yakuppolat yakup polat

Favori Kamış:
    remixon electra carbon
    Favori Makine:
    remixon hybrid 8000
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Valla bende şaşırdım bünye meselesi heralde.Bi lüfere olta attık lüfer harici herşey atladı oltaya.:D

4. metallurgist

metallurgist Gültekin Güler

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    lüfer hep böyle yapıyor heveslendiriyor gidiyorsun olmuyor. tam ümidin kesiliyor pat geliyor. bu arada geçmiş olsun arkadaş hakikaten şanslıymış. çakma trakonya olmasın? çinden falan gelmiş olabilir