Merhaba arkadaşlar. Önce bilgileri vereyim; Yakalanan Balık: Levrek Boyu:30 cm. Tarih:01 Eylül 2011 05:00 civarı Av Yöntemi:At-Çek Av Yemi: http://www.avmarketi.com/asp/product/9687/RIVER2SEA-BUBBLE-WALKER-80-SUNI-BALIK Yakalanan Yer: İzmir/Karaburun Makine:http://www.avmarketi.com/asp/product/5649/OKUMA-BOXTER-BXF65-MAKINE Misina: Makine üzerinde gelen mavi renkte misina Kamış: Ucuz 150 gr atarlı 4 metre boyunda surf kamışıidk Her zaman ki gibi yemli av için saat gece 01:00 'den beri uğraşıyordum. Sabaha karşı 05:00 civarlarında taşlık bi sahilden sahtemi denemek istedim. Balığı 2. atışımda yakaladım. mrsparkle Tamamen kısmet işiidk Balık sahilden 5 metre uzakta sahteye atladıhook Sitede okuduklarımı uygulayarak paniklemeden, sert davranmadan balığı taşlık sahile çektim. Belki yarım saat levreği yakaladığıma inanamadım :laughing: Heyecandan orda resmini çekemedim özür dilerimbanghead 1 saat daha at-çek' e devam edip eve döndüm Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
150 gr atarlı kamışa göre balık biraz hafif kalmış. En az 5-6 kg lik levrek gelmeliydi, ama nasip neylersin.
Ben popper ile hiç balık yakalayamadım. Her seferinde deniyorum ama nafile. Nedense floating sahteler bende iş yapıyor. Belki popperları gerektiği gibi kullanamıyorum. Siz nasıl aksiyon verdirdiniz? Küçük ve seyrek vuruşlar mı yoksa sert ve hızlı aksiyon mu? Bundan sonraki avlarınız da hep rasgelsin
Maşallah diyelim daha büyükleri rasgelsin inşallah. Sahteniz sanırım en üsteki hc04 modeli bizim siparişimizde de vardı. İlk atışımı bende onla deniyim yorumlarda çok iyidi o sahte için demek ki haklılarmış .
Tebrik ederim ilk levreği yakalamak büyük zevk , ne mutlu size, bundan sonraki avlarınızda 35 cm altındakileri salmanız levrek popilasyonu için iyi olur, saygılar.
Tebrikler. İnşallah daha büyükleri sahtelerini süslendirir. Aynı sahte bende mevcut ama daha siftahı yok
Kesinlikle sert ve hızlıreeling Bu sahtede önemli olan su fışkırtmasını sağlayıp baloncuk çıkartmakmış, sitede "sahteler" bölümünde bu sahte ile ilgili bi video vardı. Tüm balıkçı dostlarına mesajları için teşekkür ederim. Bu arada avlak olarak gittiğim yer yerel balıkçıların kayıkla kefal için ağ attıkları ve bolca kefal yakaladıkları bi yerdi. Saat 03.00 gibi gittim ve önce yemli klasik dip takımı atayım dedim, takımın kurşununun suya vurması ile "bence" 30 kiloluk bi akya öyle bi suüstüne fırladı ki resmen gece karanlığında ödüm koptu :laughing: :laughing: :laughing: Kıyıdan belki 10-15 metre acıkta idi. Görmeniz gerekir süper bi an idi...