Arkadaşlar karaburuna gidicem lüfer levrek vs. gibi avlar varmıdır? Birde geçen bi rapala aldım orada kullanabilirmiyim bu balıklar için..? http://www.yabanavmalzemeleri.com/default.asp?git=9&urun=4136#.
henüz deneyemedim abi ama havanın müsait olduğu ilk anda denicem. 2 hafta önce karaburuna gittim, kayıkla açıldık. bizim hesabımız palamut tutmaktı ama balık çıkmayınca istavrite döndük. ancak yarım saat kalabildik içim dışıma çıktı karaya zor attım kendimi. 2 mt dalgada açıkta durmak çok kötü. neyse sonuç olarak yarım saatte 2 kg kadar eşek istavriti aldık
Timur, Terkos karaburundan bahsediyorsun zannediyorum.. Orada limanın hemen arkasında bir yer var kayalıklardan aşağıda orada, ağır kaşık atarak lüfer yada kofana alman mümkün ama tabii daha erken olabilir, bir dene istersen bayağı verimli bir yerdir..Rast Gelsin..
Timur kardeşim,Ferdi beğin dediği gibi karaburunda fenerin altındki kayalıklar lüfer ve kofana için en güzel yerdir bence,balık yaptımı oranın keyfine diyecek yok.ancak çok erken gitmen gerekir yoksa yer bulamazsın sırayla kaşık atılıyor ,yorulan oturuyor kısık marka 5 nolu kaşık oralarda kullanılan.size rastgele.
hmm evet oraları arkadaşlar gösterdiler.. büyük kayalar var gittik oralara yerleri gösterdiler... istavrit kayası ve lüfer kayası diyorlar ama ne tutanı gördüm nede atmak kısmet oldu... bu linki olan rapala orada iş yapar mı acaba?
ben 10 senedir oraya giderim ,bu sene kısmet olmadı daha şunu söyleyeyim rapala atana hiç rastlamadım desem yeridir,önceki mesajımda yazdığım gibi alba'nın kısık marka kaşığı oraların tek hakimi gibi.
Alba tobby diye kaşıklar var abi lüfer kaşığıda deniyor ondan var bende. havanın müsait olduğu ilk gün gidicem. hatta şimdi karar verdim pazar günü bi uğrarım reeling
abilerim konu açılmışken bişey daha sormak istiyorum. karaburunda lüfer çıkıyor mu bu mevsimde yada çıkma ihtimali nedir?