Öncelikle Herkeze Merhaba sizlere iki av raporundan bahsedeceğim elimde resim olmamakla birlikte başlığın açılma sebebini dile getireyim bu başlık avlak bölge belirtmek için açılmıştır grubumuzdan 3 arkadaş bu bölgelerde avlanmış ve av sonu güzel bitmiştir resim çektiler ise (sanmıyorum) resimleride paylaşmaya çalışırım Karacabey-Kurşunlu: 6 Adet Kalkan 3 Adet Levrek Karacabey-:Malkara: 5 Adet Kalkan
Mert kardeşim avlarınız için tebrik ederim ,acaba kullandığınız takım ve yem hakkında da bilgi verebilirmisiniz
merthaba seyit abi arkadaşlarım adına teşekkür ederim kendim bizzat avda bulunamadım ancak çok sık gittiğim bir bölgedir kullanılan takımların değişmediğini düşünerek sürekli kullandığımız kalkan takımlarını yazayım sahilden avlandığımız için belimize kadar suya girip oltalarımızı atıp sahile bırakıyoruz kamışlarımızı klasik 2 li dip oltası yapıyoruz ancak küçük şamandıra takıyoruz kısa olarak toplamda 150gram kurşun kullanıyoruz yem olarakta boydan kesilmiş yarım istavrit takıyoruz kalkan için levrek için ise hamsiye benzer mavi gümüş renkte rapala kullanıyoruz ancak bugüne kadar ben hiç levrek tutamadım http://www.lifeinbursa.com/fotografx/32/17860/parklar/karacabey_malkara_plaji.htm Harika Biryer