Karacabey Boğazı Av Raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında mertparlak tarafından paylaşıldı.

1. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Öncelikle Herkeze Merhaba sizlere iki av raporundan bahsedeceğim elimde resim olmamakla birlikte başlığın açılma sebebini dile getireyim bu başlık avlak bölge belirtmek için açılmıştır grubumuzdan 3 arkadaş bu bölgelerde avlanmış ve av sonu güzel bitmiştir resim çektiler ise (sanmıyorum) resimleride paylaşmaya çalışırım
    Karacabey-Kurşunlu: 6 Adet Kalkan 3 Adet Levrek
    Karacabey-:Malkara: 5 Adet Kalkan

2. neon78

neon78 seyit

Mert kardeşim avlarınız için tebrik ederim ,acaba kullandığınız takım ve yem hakkında da bilgi verebilirmisiniz

3. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    merthaba seyit abi arkadaşlarım adına teşekkür ederim kendim bizzat avda bulunamadım ancak çok sık gittiğim bir bölgedir kullanılan takımların değişmediğini düşünerek sürekli kullandığımız kalkan takımlarını yazayım sahilden avlandığımız için belimize kadar suya girip oltalarımızı atıp sahile bırakıyoruz kamışlarımızı klasik 2 li dip oltası yapıyoruz ancak küçük şamandıra takıyoruz kısa olarak toplamda 150gram kurşun kullanıyoruz yem olarakta boydan kesilmiş yarım istavrit takıyoruz kalkan için levrek için ise hamsiye benzer mavi gümüş renkte rapala kullanıyoruz ancak bugüne kadar ben hiç levrek tutamadım :)

http://www.lifeinbursa.com/fotografx/32/17860/parklar/karacabey_malkara_plaji.htm

Harika Biryer

Son düzenleme: 3 Eylül 2010