Sezonkapanışına 3 gün kala son pazarımızı değerlendirmeden edemedik,lakin hava mükemmel denecek kadar güzel vede avlanmaya elverişli akşamdan dahi hafif ılıman birgün..ertesi sabah dere kenarında aldık soluğu..dere hafif bulanık 1 gün önceden yağan yağmurun etkilerini taşırgibiydi..atçeklerimize başladık fakat mevcut açılmış sazlıklar çok fazla rahatsız edildiği için kendimize yer açarak daha sakin yerlerde aramalıyız avımızı diye düşündük vede bu düşüncemizde nekadar haklı olduğumuzu ilk aldığımız 78 cm boyunda 4 kg lık bir turnayla anladık..öğlen sonrasında kaşık seçeneklerimizi çokça kullansakta netice alamadık..derken bir iki isteksiz vuruş vede kaçırılan bir turnanın sonrasında gitmemiz gerektiğini anladık..tüm arkadaşlara bol şanslar dileğimle...
tebrikler bende gölyazıya gelmiştim ama elim boş döndümoraları pek bilmiyorum geldiğim zaman bana yardımcı olabilirmisin
Ne güzel bir turna bu sevgili Ümit,tebrik ederim. İnşallah yeni sezonda daha irisini yakalarsın. Sevgiler
Teşekkür ederim İlyas kardeşim,Gölyazı Uluabat gölü kenarında şirin bir belde..geçimini göl balıkçılığıyla sağlayan birçok hane inan şuanki durumundan hiç memnun değil..bilinçsiz avlanmamı desek,şu an diğer mevcut balıklara oranı güngeçtikçe yükselen israil balığındanmı desek..Bana kalırsa herikiside...Hani o bacak gibi tabir edilen sazan,yayın vede turna sayıları günden güne yok olmaya doğru yaklaştı..Alanlarda metrelerce çekilen ağlarda görebiliyor ancak..geçen hafta anayol üzerindeki köprünün üzerinden geçerken,atçek için gelmiş onlarca insan gördüm üzüldüm açıkçası çünki aldıkları balıklar hep limit altı fakat bunun bir anlamıda var yavrudan yetişen balık halen var..
Çok teşekkür ederim Vedat abicim,Nisan ayına dek sadece gezinti vede traking amaçlı çok sevdiğim doğayla iç içe olmaya devam..Vede sizlerden gelen raporları birşeyler kaparım amacıyla her akşam takip ederek..Saygılar sevgiler..
Teşekkür ederim Orhan abi,bu sene güzel bir okadarda verimli geçti..Umarım yeni yılda aynı berekette olur.Saygılar sevgiler....