slm arkadaşlar karacaören barajlarında ne tür balıklar var bilen,avlanan varmı acaba avlanma tekniği olarak ne kullanılır ?teşekkür ederim şimdiden...
selam murat: bahsetdiğin her iki barajıda çok iyi biliyorum. bilgi için sana özelden mesaj atıyorum...
teşekkür ederim teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için özel mesaj atamıyorum daha soracaklarım var aslında bi kısıtlama gelmiş sanırım özel mesaja halbuki 2 yıldan fazladır bu siteye üyeyim....
..... şimdi msj attım moderatöre ama hem diyorlar avlakları açık açık paylaşmayalım hemde diyorlar belli bir seviyeye gelmeden msj atamazsınız bu ne perhiz bu ne lahana turşusu böle.....onca yıldır burada insanlara yardımcı oldum yada yardım istedim forumlarda ama bi özel mesaj bile atamıyorum.bu siteninde suyunu çıkarmışlar......
niye özel, gizli bilgiler mi? karacaören çok güzel bir yer, Side 'ye tatile giderken geçmiştim. yol kenarında alabalık falan yapan yerler var.
avlak yerlerini prensip olarak açık açık söylememk için özel mesaj ii oluyor sonra avlak istilaya uğruyor buda balıkçılığın tadını kaçırıyor..
bu mesajınızda avlak yeri sormamışsınız. Ben de hakikaten orda ne tür balık vardır avlanır mı ne yem kullanılır merak ettim öğrenmek istedim mesela. Avlak yerleri tabi ki açıklanmaz. Aranızdaki mesajlaşmayı değil ben konu başlığı ile ilgili bir paylaşım var mı onu kastetmiştim ama önemi yok.
sorun değil bende yerin acemisiyim zaten ama sazan ve alabalık olduğunu mısırla ve hamurla avlandığını öğrendim
sazan var ala var.karacaören balıkcılar tarafından istilaya uğrucak bir yer değil çünki zaten istilada balık çiftlikleri tarafından..balık bitmez oradaki çiftlikler olduğu sürece,hem oradaki alalar hapishane kaçkını alalar..hem sazan yakalamak yada alabalık yakalamak istiyosan antalyadan karacaörene gitmene gerek yokki..antalyanın her deresinde alabalık bulursun..sazan desen yan bakan yok antalya bölgesinde. saygılar.
siz onu neden ve kimler için sölediğimi bilmeden yorum yapmayın bence sitenin eski üyelerinden biri olarak saçma sapan güvenlik önlemleri adı altında 100 forum mesajını doldurmadan özel mesaj atamama kuralına istinaden söledim ve karşılığında benim ne dediğimi bilmeden önyargılı bir şekilde eleştirmeniz hoş değil bence sizin gibi düşünen kimseden tavsiye istemem zaten.bu arada bu kurala karşılık söylediğim söz 100 msj doldurmak için saçma sapan forumlar açaraka gereksiz laf kalabalığı yaparak bu hakkı elde etmek için gerçektende acınası bir kural sözüm siz üyelere değildi zaten bu siteyi yönetmeye çalışan zat-ı muhterem arkadaşlaraydı.böle bir kuralı koyan yarın bu siteyi ücetli msj sisteminede geçirir bizler gibi saf insanlarda çok para kazandırırı bu kişilere 2 balık avı paylaşacaz diye...sizce haksızmıyım....başka bir kural koysalardıda akşam akşam insanlarla facebook gibi paylaşım sitelerinde değilde değerli bilgileri burada paylaşabilseydik....teşekkür ederim yinede eleştirinize......
mesela aksu deresine git,mesela manavgata deresine git mesela alara deresine git,mesela köprülüye git..daha ne olsun illa ala tutcam diyosan beni bul beraber gidelim..hemde muhteşem doğada.. saygılar.
murat adaşım kardeşim,,sen çok alıngansın..aynı benim yeni üyeliğmdeki gibi,,zamanla bir takım şeyleri anlayarak daha sakin olacak ve bu sitenin mantığını anlayacak ve ona göre hareket edeceksin,,ben bile baya zamandır bu sitenin mantığı ile uğraşmaktayım daha çok öğrenecek şeylerim var... acele etme ..i,lla özelden msj yazacam dersen otur bi gün dolduru ver 100 mesaj hakkını özelden takıl.. site yönetimiyle modlarıyla uğraşma onlar güzel insanlar iyi insanlar.yardımı severler..ancak dediğim gibi sistemi öğrendikten sonra bir takım şeyler daha kolay olur.neden burda olduğunu unutma!kavga için değil öğrenmek için burdayız öğrenmek içinde sakin olmak gerek.dimi? saygılar
walla doğru söylüyorsunuz haklısınızda ama insanı anlamadan dinlemeden yorum yapmalarına kızıyorum söylenmiş bir lafı allayıp pullayıp önüme getirmeleri deli ediyor en çokta haksızlığa dayanamıyorum..yani o anda benim muhatabım olan insan bile tepki vermezken aramda diyalog bile olmayan birisi ya kardeş neden böle söledin neye kızdın bak işin aslı bu olabilir diye telkin edeceğine önyargıyla yaklaşıyor walla 4 yıla yakındır forumları takip ediyorum kuru kalabalık yapmamaya çalışıyorum üzerime vazife olmayan tepkiler vermiyorum(!), o kadar çok insan tanıdımki burada ukala,bilmiş,kompleksli...ama çokta insan tanıdım dostcanlısı,yardımsever,hoşgörülü...yani söyleyecek lafım yok bunların üzerine....ama tavsiyenize uyacağım....teşekkürler....
en kısa zamanda beraber ala tutmak dileğiyle, bunu gerçekten çok isterim bir usta ile beraber avlanmak zevk verir...