Karadeniz / Karaburun - Haftasonu avı için tavsiyeleriniz lütfen.

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında nemeon tarafından paylaşıldı.

1. nemeon

nemeon Taylan Ars

Merhaba arkadaşlar,
    Yarın kısmetse Karaburun / Karadeniz 'de şansımı denemek ve biraz kafa dinlemek için yola çıkacağım, lakin bölgeye daha önce bir defa gezmek için gitmiştim. Av tecrübemde genelde tatlı su avcılığı üzerine olduğundan; Karaburun'da kıyıdan deniz avı hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bunun dışında bölgede Tayakadın mevkindeki göl ve göletlerde de av imkanı olduğunu biliyorum. Özellikle Kulakçayırı gölü cazip görünüyor, ama yine ne tür bir av vardır bilmiyorum.

Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

2. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Karaburun'da kıyıdan lüfere 40 60 gramlık tobby kaşık atıyorlar surf takımlarla :) başka da bir sistem görmedim.

3. nemeon

nemeon Taylan Ars

ilgine teşekkür ederim emir bey, tobby kaşığı kuzuludere barajında turna için denemiştim ama belki beceriksizliğimden iş yapamamamıştım.

4. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Tobyy en favori kaşıklardandır, orada başka bir sürü kaşıkta deneyebilirsin , hava durumunu bilmiyorum ama yağmurluk almalısın yanına çünkü dalgalar bazen ıslatabilir....

5. nemeon

nemeon Taylan Ars

Yarın tobyi yine deneyecez anlaşılan. Yağmurluğu iyiki hatırlattınız. Teşekkürler.