Merhabalar Bu benim ilk raporum vede ilk eşkinam canlı boru kurdu ile yakalandı.saat 03:00 gibi 4 adet dip oltası boru kurdu ile denize salındı 04:30 gibi hemen hemen aynı dakikalarda 4dört oltada haraket oldu ancak resimde gördügünüz eşkinayı dışarı alabildim. Diğer takımlar malesef takıldı biri koptu diğer ikisi ise boş geldi ve o saatten sonra 08:30 kadar tek vuruş alınamadı.Benim için iyi bir tecrübe oldu. Saygılarımla.. [/URL][/IMG]
Bu eşkina boru kurduna bayılıyor ya.Herkes onla tutuyor.Tebrikler avınız güzel.Çok balık değil tek balık.
acaba bu eşkina toprak solcanıyla da tutulurmu? bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim...
arkadaşlar ben ünyeden mücahit burada limanın kısa mendereğinde mavriş denen bir balık tutuyoruz şimdi gördüm adı eşkina imiş şimdi boru kurdundan başka bir yem ile tutulur mu olması gereken kanca kaç no ve misine bilgisi olan var mı ? ??
Güzel balık ilkler unutulmaz. Bende ilk eşkina avımı unutmuyorum. Bide İstanbulda boru kurdu bulabileceğimiz yerler olsa
Tebrik ederim, çok güzel bir eşkina. Yönetici arkdaşlarla konuşun raporlar bölümüne taşısınlar konuyu, yanlış yere açılmış.