Karadeniz levrekleri-2

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan hocca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şehir
ankara
Favori Kamış
banax2500 spro kamış
En iyi avı
1,5kg levrek
Bahar da gittiğim de Alaçam da İbrahim adın da bir arkadaşla tanıştım.Dünya güzeli bir insan.Levrek avı konusunda ne biliyorsam anlattım.Hatta kendi takımlarım dan birkaç takım verdim.O genel de kalkan avı yapıyordu.Ama şimdilerde levrek denemeleride yapıyor.Bir kaç tane de 500gr levrekler de alınca,iyice coştu.Ona söylediğim yerleri sürekli dener oldu.
İki gün önce şeytanın bacağını kırmış olanın coşkusu ile erken kalktım.Yola koyuldum.Yolda İbrahim Bey aradı.geliyormusun diye ben de yolda olduğumu söyledim.Ben deniz kenarına iniyorum,sen gelirsin dedi ,ben de tamam dedim.Aradan kısa bir süre geçti tamda avlağa varmak üzere iken,telefonum çaldı .Arayan ibrahim Bey.Ahmet Bey ben bir levrek tuttum ,2kg var galiba dedi.Avlağa vardım, kumun üzerinde bir paşa yatıyor ama iki kilodan fazla.Nasıl oldu dedim ve takımına baktım.Çinekop çaparisi ucunda albanın 3 numara kaşığı.Balık yapışınca takıldı zannettim dedi.Baktım yan tarafa çekiyor senin söylediklerin birbir aklıma gelmeye başladı,allahtan bir gün önceden kalama ayarını yapmıştı o yüzden teleşsız bir şekilde kolu çevirmeye başaldım.Ama kol dönmüyor.Geri geri gittim.O sırada bir arkadaş geldi misinayı eline alıp çekmeye başladı.Denizden 50cm çıkmıştı ki düğüm den takım koptu.Arkadaş atılıp balığın denize dönmesine izin vermedi diye bir çırpıda olup biteni anlattı.
Her ne kadar at-çeklere devam ettikse de başka balık olmadı, eve döndük.Balığı kumlardan arındırmak için suyun altında yıkamaya başladım.Kumlardan arındıkça balık büyüdü dedim bu balık 4-4.5 kg var.Tarttık,tam 3.850gr geldi.Ben tutmuş kadar sevindim.Arkadaş şaşkın…. Benim için çok güzel bir gündü.Ben hep ona burada iri levrek olduğunu söylerdim ama pek inanmazlardı.Haklı çıkmam beni ayrıca mutlu etti.
Bu da İbrahimBeyin yakaldığı paşanın benim elimdeki resmi.
<script src='http://img42.imageshack.us/shareable/?i=grnt017mi.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
 
Harika bir kuzu maşallah ellerine sağlık
 
Son düzenleme:
Çok güzel balık. Tebrikler.
 
Gerçekten denizin paşası. Tebrikler
 
öncelik ile levreğin üzerine atlıyan o kardeşimizi tebrik ederim,hocam ibrahim beye işin inceliklerini öğrettiğiniz belli oluyor:) o artık aşıyı yemiş:) levreğe gelince bu tip boyları çekeceğim günleri bir bir meraya giderek deniyorum:)
ya nasip:)
paylaşım için teşekkürler hocam ara gazını aldım plan yapmıya baaşlıyoru şimdi:)

saygılarımla
 
Esaslı balıkmış afiyetle.
 
Hey maşallah!! Üstüne atlayan arkadaşı da İbrahim beyide tebrik ederim, bereketleri daim olur umarım. :)
 
tebrik ederim gerçekten şahane bir levrek avınız daim olsun
 
Paylasim icin tesekkurler.Guzel bir balikmis.Rastgele
 
Güzel balıkmış maşallah.

Not: Balığın peşine denize-göle atlamayı tasvip etmiyorum, trajik durumlar yaşamamak adına.;)
 
öncelik ile levreğin üzerine atlıyan o kardeşimizi tebrik ederim,hocam ibrahim beye işin inceliklerini öğrettiğiniz belli oluyor:) o artık aşıyı yemiş:) levreğe gelince bu tip boyları çekeceğim günleri bir bir meraya giderek deniyorum:)
ya nasip:)
paylaşım için teşekkürler hocam ara gazını aldım plan yapmıya baaşlıyoru şimdi:)

saygılarımla

Belirttiğiniz gib İbarahim Bey yarayı aldı.Zor şifa bulur.İnşallah hedefe ulaşırsınız.
 
Çok güzel bir Rapor ve Av olmuş tebrik ederim

Alba 2 ve 3 nolu kaşıkları sıklıkla kullanıyoruz yüzüşleri ve avcılıkları çok güzeldir.

Serinin devamını bekliyoruz

Selamlar
.
 
Çok güzel av, tebrikler.
 
Back
Yukarı