Karadeniz levrekleri

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında hocca tarafından paylaşıldı.

1. hocca

hocca

Favori Kamış:
    banax2500 spro kamış
    En İyi Avı:
    1,5kg levrek
    Kışı Ankara'da geçirdikten sonra nihayet Taşucu'na gelmiştim.Büyük bir hevesle at çeklere başladık.Kayda deger bir balık yakalayamadığım için rapor da yazmadım.Tuttuklarım levrek yavruları idi.Hepsini büyümeleri için geri saldım.Tüm yaz böyle geçti desem yeri.Eylül sonu geldi,Ankara’ya döndüm.
    Bir hafta Ankara'da kaldıktan sonra Samsun Alaçam ilçesine gittim.Sabah saat 06.30 deniz kenarında yerimi aldım.Deniz kaba dalgalı at-çeklere 12.00 kadar deavam ettim ama en ufak bir takip görmedim.Ama yılgınlık yok.Eve döndüm.Sabah yine 07.00 deniz kenarında yerimi aldım.İkinçi atışımda yapıştı.Makina ötüyor.Kalama ayarını ava başlamadan yaptığım için endişelenmeden balığı kıyıya almaya çalışırken anın tadını da çıkarmak istiyordum.Dalgalar kaba dalga oldugu için onu da dikkate almak zorunda idim.Zira baharın bu şekilde bir levreği kaçırmıştım.Bunun kaçmasınıa izin veremezdim.Akıntınız yönünü ve dalgayı da dikkate alarak yer değiştirdim.Dalga da balığı gördüğümde bu kadar asılması beni şaşırttı.Ama kıyıya yaklaşınca farkettim ki iki levrek vardı.Tam piyango olmuştu.Nihayet şeytanın bacağını kırmıştım.Zevkten dört köşe avı sonladırıp eve döndüm.
    Hüdayi Kardeşimn deyimi ile işte beni sevindiren paşalar.

<script src='http://img139.imageshack.us/shareable/?i=001lm.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>[​IMG]</noscript>
    <script src='http://img834.imageshack.us/shareable/?i=002oof.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>[​IMG]</noscript>
    <script src='http://img195.imageshack.us/shareable/?i=003ih.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>[​IMG]</noscript>

2. SpinnerPro

SpinnerPro Doğan

tebrikler ve afiyet olsun. bu karadenizin levrekleri sanki daha mı yakışıklı oluyor? pulları falan boyle manken gibiler sanki. :)

3. Eran

Eran Erhan Arı

Favori Kamış:
    Shimano nexave 5-20 gr 210-240 cm
    En İyi Avı:
    47 cm levrek
    Tebrikler, umarım bundan sonraki tüm avlarını böyle bereketli olur.
    Kullandığınız sahteler/takım konusunda da biraz bilgi verirmisiniz acaba? 2 levrek aynı anda gelmiş gibi yazmışsınız yada ben yanlış anladım o sebeple merak ettim.

4. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    hocam avınız için tebrik ederim kullandığınız takımı bende merak ettim şimdi biraz detay lütfen :)

5. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Tebrikler güzel levrekler almışsınız, herzaman şeytanın bacağını kırıp, sevinmeniz dileği ile, :) iğneniz balıksız kalmasın, herdaim RASTGELE...:)

6. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    biri levrekmi dedi :)

azimli istekli oluşunuzun karşılığını almışsınız :) bu arada 2 balığı aynı anda nasıl çektiğiniz :) biraz daha derine inin lütfen :)

7. İsmetÇelik

İsmetÇelik İsmet

Favori Kamış:
    LINEAEFFE TITANIUM SURF
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Maşallah tekrarı olur inşallah. HOCCAm birde takım hakkında bir bilgi alabilirmiyiz?

8. hocca

hocca

Favori Kamış:
    banax2500 spro kamış
    En İyi Avı:
    1,5kg levrek
    Teşekkür ederim.Gerçekten güzel balıklar darısı sizlere.

9. hocca

hocca

Favori Kamış:
    banax2500 spro kamış
    En İyi Avı:
    1,5kg levrek
    Erhab Bey
    Takım;Bir adet şefvaf simli9.5cm raglou bunun 35-40cm gerisine bu sefer aynı rengin 5.5cm ni 10-12cm köstekle balıyorum.Yine aynı renk 2 adet daha 5.5cm ni aynı aralık ve köstek uzunluğun da bağlıyorum.Beden boyu 2.70cm boyunda.Bedenin sonuna bir ufak fırdöndü bağlıyorum.Sonra birtane şefvef mika safralı top alıyorum.Topun içine yaklaşık üçte ikisini su ile doduruyorum.Bu topun delik olan iyi ucundan birine 15cm 0.70lık bir misina, misinanın boş ucunada bir klips bağlıyorum.Bedeni bu klipse takıyorum.Makinadan gelen misinanın ucundaki klipsi de topun diğer deliğine takıyorum.Takımı attığımda tam suya düşerken makinadan gelen misinayı tutup bıkanca takım karışmıyor.Ara sıra topu çırptırarak yava yavaş çekiyorum.Gözüm hep topun arkasında oluyor.En ufak bir haraket olduğun da dz duraklayıp çekmeye devam diyorum.Bu rada balık yapışmış oluyorç

Son düzenleme: 29 Ekim 2010
  10. hocca

hocca

Favori Kamış:
    banax2500 spro kamış
    En İyi Avı:
    1,5kg levrek
    Teşekkür ederim.

11. hocca

hocca

Favori Kamış:
    banax2500 spro kamış
    En İyi Avı:
    1,5kg levrek
    Teşekkür ederim.Darısı sizlere.

12. hocca

hocca

Favori Kamış:
    banax2500 spro kamış
    En İyi Avı:
    1,5kg levrek
    Belirttiğiniz gibi azimli olanın karşılığı oldu.Takım konusunda detaylı yazdım.Teşekürler.

13. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Tebrik ediyorum, harika levrekler. Karadeniz levreği olması da farklı bir güzellik.

14. enis59

enis59 enis

Favori Kamış:
    shimano catana 2.70 mh, shimano catana ax te surf 400 mormora
    Favori Makine:
    okuma avanger av 30, okuma avanger av 45, shimano alivio 4000 fb
    tebrikler güzel bir av olmuş

15. Eran

Eran Erhan Arı

Favori Kamış:
    Shimano nexave 5-20 gr 210-240 cm
    En İyi Avı:
    47 cm levrek
    Takım tarifinizi de paylaştığınız için çok teşekkür ederim, çok faydalı oldu benim için, sağlıkla kalın :)

16. hocca

hocca

Favori Kamış:
    banax2500 spro kamış
    En İyi Avı:
    1,5kg levrek
    Tesekkür ederim.

17. hocca

hocca

Favori Kamış:
    banax2500 spro kamış
    En İyi Avı:
    1,5kg levrek
    Bilgi paylaştıkça güzeldir.Forumun amacı da bu degil mi?

18. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

Hocca abicim, gayet güzel levrekler ellerine sağlık :D insanın uzun uğraşlar sonrası, sonuç alması çok güzel oluyor. Heleki ankara gibi bir kara şehrinde ,bu zevklerden mahrum, dilediğinde deniz kenarına gidip olta atamama gibir dez avantajlar. Bütün kış boyunca yapacağın avların hayali , o güzel günlere bilenme duygusu ve sabırsızlıkla av sezonun başlamasını iple çekmek , herşey kara şehri olan ankarada yaşıyanlar ve deniz tutukunları için. Seni en iyi ben anlıyabilirm abicim, avlarının artması trofelerinin bitmemsi dileğiyle bereketli avlar.

19. hocca

hocca

Favori Kamış:
    banax2500 spro kamış
    En İyi Avı:
    1,5kg levrek
    Ail Kemal
    Size katılmamak mümkün degil.Bütün bir kışı çeşitli takımlar hazırlayarak geçiriyoruz.Deniz özlemini bir kış çekiyoruz.Eşimin bozulmayacagını bilsem yazlığı kapısını ona açıp,kapıdan dirak denize giderdim.İnanın o zamanlar bitmiyor bir an önce yerleşsek de denize gitsem diyorum.İnsana öyle geliyor kisanki bütün denizin balıkları bizi bekliyor.Ama bu yaz gibi vasat bir yaz yaşamadım,Akdeniz de.Sana gönlünce avlar diliyorum.

20. hydesigner

hydesigner Hakan

Favori Kamış:
    Tolee kawahagi 2.1
    Favori Makine:
    Ryobi Kobe 3500
    Levrekler çok güzel, benimde son zamanlarda düşündüğüm ama hiç uygulamadığım benzer bir sistem ile yakalamışsınız. Kara kara düşünüyordum acaba işe yarar mı diye ama cevabımı aldım ben :)