Merhaba, Arkadaşlar bugünlerde Karadeniz boyunca Lüfer cinsi avlanabilen var mı? Bir kaç gündür burada balıktan eser kalmadı, en son 1 hafta kadar önce hava bozmadan hemen önce kaşıkla bir kaç balık almıştım. Zaten kaşıkla aldığım ilk balıklar olmuştu hevesim kursağımda kaldı 3 gündür ise deniz çarşaf gibi ve balıktan eser yok, hatta liman içindeki kefal zarganlar da yok Çoğuna göre sezon bitti ama bazılarına göre de Aralık sonuna kadar devam edebileceğini duydum. Son olarak 2 gün önce konuştuğum bir abiye göre ise balık Rusya taraflarında ve daha dönmedi. Bunlar şimdilik avuntum Deniz balıkçılığına bu sene bu balık ile başladım, biraz da geç başladığımdan doyamadım, boşluğa düşmüş gibiyim. Sizin de fikirlerinizi almak isterim bölge ile alakalı, teşekkürler
Evet Levrekte zaman bol sanırım, iki gün önce konuştuğum birisi Mayıs-Aralık arasında Levrek avlanabileceğini söyledi bilmiyorum ne kadar doğru. Ama daha Levrek işine başlamadım İyi bir araştırma ve daha sağlam bir takım gerek. Bir de araba da şart gibi Yine de Lüfer durumu ile ilgili fikirleri alabilirim. Karadeniz boyunca, tutan, gören, duyan ve tahmini olan var mı
1-2 güne biraz yağmur falan yağacak poyraz görünüyor epey aradan sonra. Deniz karışacak falan biraz ümidim var
Merhaba dün burada ( Kdz. Ereğli ) akşam suyunda limanda zokayla 4 ad. sarıkanat düştü nasibimize. At-çek uzun zamandır denemedim.
Çok güzel, ümit var hala demek ki "Balık rusya taraflarında, bir kaç güne döner" diyen abi "akşam zokayla olur" demişti. Ben bu sabah kaşıkla yokladım yine tık yoktu
Muhtemelen bu sene dönmeyecek artık mevsim bitti gibi sanki. Geçen sene Aralığın son günlerine kadar devam etmişti ama sanırım bu sene öyle olmayacak. Bugün sabah suyunda epey bir oyalandım ama tık yok maalesef. Artık eşkinaya uğraşacaz herhalde.