Bayram ve yıllık iznimi birleştirmem ve ramazanında bitmesi ile sezona başlangıcımı yaptım.ilk hedefimiz palamuttu ve keyıflı bır av geçirdik balık çok iri olmamakla beraber tatmin edici boydaydı çok keyıflı vıdeolar çektim ama ınternetim olmadığı için şimdilik bi iki foto koyabilcem. Akşam eşkina ve karagöze,yarın sabah levrek, akşamı lüfere denicem levrekten ümidim yok ama lüferin şansı yok büyük ihtimal bi haftalık toplu rapor koyucam istanbula dönünce hepinize rastgele. Özleyin beni
Hadi bakaLım sezonu paLamutLa açtın, sezon boyu tutacagın baLıkLar dahada iri oLur diLekLerimLe boL bereketLi avLarının devamını temenni ediyorum
Emin uzun zamandır ortalıklarda görünmüyordun.. suskunluğunu böyle bir raporla bozmuş oldun, gayet te güzel bir av.. sezon açılırken dört gözle meşhur dişli raporlarını da bekliyor olacağız.. tebrikler, rastgelsin :clap2:
emin senden uzun zamandır ses çıkmıyordu hep güzel av yaparsın tatildede boş durmuyorsun palamutlar güzel bence levrek için ummadığın taş baş yararmış